Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC afleverer 30 supercentrale lejligheder i Køge

En ny bebyggelse med navnet Å-grunden er skudt op tæt på Køge centrum, Køge Å og havnen. De nye boliger er for både ejere og lejere, og de første beboere flytter ind til september.

Biodiversiteten blomstrer i Pederseje Grusgrav

I Pederseje Grusgrav i Nørre Alslev arbejder NCC målrettet med at øge den biologiske mangfoldighed – til glæde for både dyreliv, naturelskere og lokalbefolkningen på Falster

Renovering af 351 boliger på Østerbro skyder fsb HJEM partnerskabets renoveringsarbejde i gang

Renoveringen af ejendommen fsb Haunstrupgård med 350 boliger bliver det første, der går i jorden i det strategiske partnerskab fsb HJEM. Projektet, til omkring 70 mio. kr., er et af en lang række renoveringsprojekter, partnerskabet skal gennemføre over de kommende år.

Det ny H.C. Andersens Hus tager form

NCC har netop afleveret råhuset til det fantastisk spændende byggeri, der ender med at blive et fabulerende flot museum for H.C. Andersen og Odense

Asfalten på Fynske Motorvej får nyt liv

Når første etape af Fynske Motorvejs udbygning står færdig, lever de gamle asfaltbelægninger videre i den nye motorvej. Alt den gamle asfalt bliver nemlig genbrugt i produktionen af ny, bæredygtig asfalt til den 12,5 km lange motorvejsstrækning.

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark