Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC i Danmark satser på boligbyggeri øst for Storebælt og skærper samtidig indsatsen på erhvervsbyggeri

I forlængelse af den vækst, der har været i NCC i Østdanmark de senere år, udvider NCC med en direktør, som skal stå i spidsen for at udvikle boligbyggeriet. NCC har til opgaven ansat Esper Christophersen, der senest har været i ATP Ejendomme.

CO2-reducerende asfalt giver bedre køreoplevelse på Østjyske Motorvej

NCC er så godt som færdige med at lægge ny asfalt på Østjyske Motorvej i nordgående retning mellem Fredericia og Skærup. Den nye asfalt reducerer ikke alene støjen fra vejen, den nedsætter også bilernes brændstofforbrug og dermed CO2-udledningen.

Lars Storr-Hansen bliver public affairs- og udviklingsdirektør i NCC

Den tidligere mangeårige direktør for Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen bliver en del af NCC’s markeds- og udviklingsafdeling i Danmark.

Fuld afspærring skaber sikkert arbejdsmiljø og bedre veje

Antallet af ulykker ved vejarbejder stiger. Ikke desto mindre hører det til sjældenhederne, at et vejarbejde bliver lukket helt af for biler, mens der arbejdes. På Aalborgvej ved Viborg er det er nu lykkedes at skabe de bedste rammer for et sikkert arbejdsmiljø ved hjælp af ”fuldspærring”.

Industriens Pension køber Genmabs kommende hovedkontor i København af NCC

NCC sælger biotekselskabet Genmabs nye hovedkvarter, der er under opførelse på Carl Jacobsens Vej i Valby, til Industriens Pension.