Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC har indgået kontrakt om installationsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC og Region Hovedstadens Center for Ejendomme har indgået kontrakt på installationsentreprisen, der er en del af tredje fase af byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland. Kontrakten er på 1,15 mia. danske kr.

NCC har sat slutspurten ind på stor renoveringssag i Albertslund

I februar 2020 underskrev NCC kontrakten på sin til dato største renoveringssag med Vridsløselille Andelsboligforening og BO-VEST, og kort derefter efter var skurbyen på plads og nedriverne i gang med de første boliger.

NCC har afleveret ny museumsbygning til Nordjyske Museer

En spændende og anderledes opgave er ført til ende. NCC har netop afleveret en ny museumsbygning til Nordjyske Museer, der for få dage siden slog dørene op til Koldkrigsmuseet REGAN Vest

NCC-selskabet Jakobsen & Blindkilde har afleveret Assens Renseanlæg

Assens Forsyning A/S har indviet sit nye moderne kombinerede biogas- og renseanlæg og har sat gang i produktionen. Otte mindre renseanlæg erstattes af det nye anlæg, der med sit cirkulære design vil minimere spildet i produktionen markant i forhold til traditionelle renseanlæg.

NCC’s Microhold bringer vejene i stand efter våd vinter

Vinteren er hård ved vores veje. Frosten og det våde vejr slider på belægningerne og skaber store huller i vejene. Og denne vinter er ingen undtagelse. NCC’s lokale asfalthold – Microholdet – er derfor trukket i arbejdstøjet for at udbedre skaderne.