Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

100 kilometermester i spuling af højspændingskabler

Spuling som metode til udlægning af højspændingskabler er ikke nogen ny teknik, men den fortsætter med at bevise sit værd i kombination med brugen af styret underboring. Ikke mindst i bymæssige områder giver metoden god mening

NCC afleverer 50 enestående lejligheder lige ud til Øresund

Tæt på Københavns centrum og med panoramaudsigt til Sverige står lejlighederne nu klar til beboerne. De er bygget i tre blokke på 12, seks og fire etager og boligerne svinger fra 163 til 288 kvadratmeter.

NCC har påbegyndt facadearbejdet på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC er nu for alvor i gang med lukningsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland, som blandt andet omfatter facadearbejde, hvor en væsentlig del af facadebeklædningen skal bygges i træmateriale.

NCC reducerer støjen fra Nordjysk asfaltfabrik

De seneste seks år har NCC investeret i en lang række tiltag på asfaltfabrikken i Hjallerup for at minimere fabrikkens påvirkninger på miljøet. Senest er der rejst en flere hundrede meter lang støjvæg, som skal dæmpe lyden fra fabrikken.

NCC afleverer 1. etape af parkeringskælder i Universitetsbyen i Aarhus

NCC har nu afleveret 1. etape af parkeringskælder i Universitetsbyen i Aarhus. Det tidligere kommunehospital i Aarhus skal i fremtiden være en del af Aarhus Universitet, der skal forbindes af en passage under Nørrebrogade. NCC har også udført udmundingen af denne passage indenfor denne entreprise.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark