NCC Road Services står nu får renhold af Vesterbro og Brønshøj-Husum med assistance fra City Container

NCC Road Services har overtaget opgaven med at holde Vesterbro og Brønshøj/Husum ren. Kontrakten med Københavns Kommune løber fire år med mulighed for forlængelse og indebærer renhold alle ugens syv dage, 365 dage om året.

Fra april holdes Vesterbro og Brønshøj/Husum igen rent alle ugens syv dage hele året rundt. Under coronanedlukningen har bemandingen i kommunen været nedsat grundet regler om at hjemsende ikke-kritisk-personale. Det betød, at der var mindre renhold end normalt, men nu er indsatsen i gang igen på fulde omdrejninger.

Coronanedlukningen har i en periode betydet mindre festaffald, men til gengæld mere gåturs-skrald.

Opgaven gælder på Vesterbro og i Brønshøj/Husum med renhold af kørebaner, cykelstier, rabatter, gågader og arealer, udvalgte fortove, bussluser, tømning af skraldespande m.v., og aftalen er foreløbigt på fire år. City Container arbejder som underleverandør på NCC’s aftale med Københavns Kommune med ansvar for at tømme skraldespande i områderne.

”Vi er glade for kontrakten med Københavns Kommune, da opgaver med renhold og fejning i byområder er helt i tråd med nogle af vores kernekompetencer,” siger Carl Erik Hjortshøj, der er salgs- og entreprisechef i NCC Road Service.

Borgerne kan således glæde sig over, at NCC Road Service med hjælp fra City Container vil holde bydelene rene 365 dage om året.

”Selv juleaften kommer vi rundt og tømmer skraldespandene, så der er plads til juledagenes brugte ‘to go’-kaffekrus,” siger Kenneth Carlsen, der er salgskonsulent i City Container.

Selvom nattelivet har været lukket, og der derfor har været mindre festaffald, har coronanedlukningen alligevel givet affald fra de mange danskere, der i stedet har valgt at gå flere ture.

 

For yderligere information kontakt venligst: 

Carl Johan Corneliussen, Pressechef i NCC, Tlf.: 26 15 21 27, E-mail: carcor@ncc.dk

NCC´s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC:s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendomme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding. I 2020 havde NCC en omsætning på ca. 38 mia. DKK. og 14.500 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.