KMC og NCC holder rejsegilde i Brande

Nu er betonelementerne monteret, og bygningen rejst, så nu er det tid til rejsegilde på kontor- og innovationscenteret til KMC. Hele byggeriet skal stå færdigt i foråret næste år.

Så blev det tid til at holde rejsegilde på de nye flotte bygninger, som kartoffelmelsproducenten KMC er ved at bygge i Brande i samarbejde med det NCC-ejede Jakobsen & Blindkilde.

”Vi har fuld fart på, og håndværkerne udfører et godt solidt stykke arbejde. Det skal de have tak for, og derfor holder vi i dag rejsegilde. Med betonelementerne monteret og selve bygningen rejst, kan vi begynde at se det nye center,” siger Steffen Sand, projektchef i NCC Building i Vest.

Tagdækning og installationsfag er så småt startet op, og efter sommerferien går arbejdet med vinduesmontage, tagdækning, aptering og installationsfagene i gang for alvor. Arbejdet fortsætter gennem efteråret, og efter nytår begynder processen med at forberede afleveringen foråret 2024.

Innovationscenteret kommer til at bestå af kontorer, lager og et udviklings- og testcenter, hvor der skal udvikles produkter med én samlet fællesnævner, nemlig kartofler.

Opgaven er en totalentreprise, og de ca. 5.000 m2 skal bygges i 3 etager samt kælder. Udover bygningen etableres et nyt større parkeringsområde på over 4500m2. På de to øverste plan etableres nye kontorer og nyt R&D laboratorie. I stueplan i den nye kontorbygning etableres et innovationscenter, hvor KMC får optimeret deres forhold til udvikling af nye produkter til deres portefølje af kartoffelbaserede ingredienser.

KMC er et andelsselskab ejet af danske kartoffelavlere. Siden 1933 har virksomheden udviklet, produceret og eksporteret kartoffel-baserede ingredienser, som primært bliver brugt i fødevarer.

Arbejdet forventes afsluttet i april 2024

For yderligere information kontakt venligst:
Anita Beilin, kommunikationspartner, Tlf.: 4264 0770, E-mail: anitbe@ncc.dk

NCC’s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC’s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.