NCC's asfaltforretning skyder året i gang med nye ordrer

Efter et år med høj aktivitet på asfaltfronten kigger NCC ind i endnu et år med masser af opgaver i porteføljen.

Sæsonen for asfaltarbejde er afsluttet, og maskinerne er gået på vinterferie. NCC’s asfaltforretning kan se tilbage på et år, hvor forretningsenheden har opnået flotte resultater med både offentlige og private projekter. Nu står et nyt år for døren, og med en række nye kontrakter i hus er NCC godt rustet til at tackle 2024.

"Vi har allerede sikret os en række projekter i det nye år. Vinteren vil blive brugt til at forberede opgaverne og finpudse vores produktionsfaciliteter og maskinpark," siger Lars Vester, chef for NCC’s danske asfaltaktiviteter, som hører under NCC Industry.

Når foråret melder sin ankomst, vil NCC genoptage asfaltproduktionen og sende maskinerne ud af værkstederne for at forsyne de danske veje med ny asfalt.

Opgaver for både kommuner og stat
NCC Asfalt har allerede sikret sig flere nye kommunale kontrakter, der forventes udført i 2024 og fremefter. Blandt de seneste ordrer er Guldborgsund Kommune og Varde Kommune, hvor NCC vil levere asfaltløsninger til gavn for lokalsamfundet.

Dertil skal NCC også hjælpe Vejdirektoratet med at udskifte de gamle, udtjente belægninger med nye, støj- og CO2-reducerende slidlag blandt andet ved Løkken i Nordjylland, Langebæk på Sjælland og Nr. Aaby på Fyn.

”Vi kan se tilbage på et år fyldt med masser af aktivitet og en imponerende indsats fra vores kolleger på vejene og fabrikkerne. Med de nye kontrakter i hus for 2024 glæder vi os til at tage hul på den kommende asfaltsæson” siger Lars Vester.

Ordren for Varde Kommune er en rammeaftale på ca. 120 mio. danske kr. fordelt over fire år med mulighed for 2 års option. Den ordreregistreres i takt med, at opgaverne i aftalen indløber. De øvrige ordrer beløber sig tilsammen til ca. 20 mio. danske kr. og ordreregistreres i 4. kvartal 2023 under NCC Industry.


For yderligere information kontakt venligst:
Carl Johan Corneliussen, Pressechef, Tlf.: 26152127, E-mail: carcor@ncc.dk

NCC´s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC:s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.