NCC og Jakobsen & Blindkilde afleverer Thisteds idræts- og sundhedscenter ved Thyhallen

Thyhallen, der er blevet udbygget og moderniseret i to omgange, er nu afleveret med et særligt miljø omkring uddannelse, sundhed og idræt. Byggeriet er udført af Jakobsen & Blindkilde, der er en del af NCC, sammen med Cubo Arkitekter og rådgivere fra Niras.

Jakobsen & Blindkilde, der er en del af NCC, har siden 2020 arbejdet på udbygning og ombygning af Thyhallen i to omgange. Nu er hallen og hovedbygningen udviklet til et moderne center for borgeraktiviteter og -sundhed i Thisted Kommune.

”Det er fantastisk at se hallen færdig med alle sine nye funktioner. Det har været et rigtigt godt samarbejde med alle parter, og vi er stolte af, at vi fik lov at stå for begge etaper af ombygningen. Nu håber vi, at brugerne tager godt imod det nye center og får stor glæde af det,” siger Steffen Sand, projektchef i NCC og Jakobsen & Blindkilde under NCC Building Nordics.

Anden etape af arbejdet med Thyhallen har haft fokus på hovedbygningen, der blevet bygget om til et multifunktionelt sundhedscenter, som meget passende ligger tæt på Professionshøjskolen, Thisted Gymnasium og Teknisk Gymnasium.

Det er nærmest et stort forsamlingshus for Thisted, og nærheden til uddannelsesinstitutionerne gør det til et sted, hvor byens borgere kommer til at mødes og udfolde sig.

Det nye sundhedscenter er placeret øst for Thyhallen og er sammenbygget med den eksisterende indgang til Thyhallens foyerområde, så faciliteterne er smeltet sammen. Samlet er der 2.700 m2 nybygning og 2.700 m2 ombygning. Der er i stueplan indrettet behandlingsrum og træningssale. På første sal er der møderum, kantine og kontorarbejdspladser. I det nedre niveau under det eksisterende foyerområde er de omklædningsfaciliteter ombygget og gjort mere overskuelige for brugerne.

Det er en gevinst for hele Thy, at alle de indendørs rammer i Thyhallen nu er færdige og klar til brugerne. Det nye Thyhallen kobler det aktive liv og foreningslivet med de kommunale sundhedstilbud. Det bliver en ramme for både sundhed, fritid og fællesskab,” siger Jens Kr. Yde, der er formand for projektets styregruppe og formand for Erhverv-, Klima-, Miljø- og Teknikudvalget i Thisted Kommune. 

Alle billeder er til fri redaktionel brug

For yderligere information kontakt venligst:
Carl Johan Corneliussen, Pressechef, Tlf.: 26152127, E-mail: carcor@ncc.dk

NCC’s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC’s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2023 havde NCC en omsætning på ca. 57 milliarder SEK og 12.200 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.