NCC har indgået kontrakt på kompletteringsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC og Region Hovedstaden har indgået kontrakt på kompletteringsentreprisen, der bringer Nyt Hospital Nordsjælland ind i første del af tredje fase. Den samlede tillægskontrakt er på 669 mio. kr.

Efter snart to års intensivt jord- og betonarbejde på byggepladsen på Overdrevsvej i Hillerød, er byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland ved at tage hul på tredje fase, hvor kompletteringsarbejder i den kommende tid vil indtage byggepladsen. Det sker i forlængelse af lukningsentreprisen. I henhold til planen og i naturlig forlængelse af det gode samarbejde, NCC har med Region Hovedstaden, har parterne indgået en aftale om det videre byggeri.

”Aftalen er et resultat af det gode samarbejde, vi har med kunden, og vi er nu klar til at tage fat på tredje fase af Danmarks smukkeste hospital. Vi kan fra maj måned i år se frem til at skulle arbejde på hospitalets indretning og udføre de indvendige arbejder. Det vil danne rammerne for kommende operationsstuer, sengestuer med videre,” siger sektionsdirektør Lars Scheibel fra NCC.

Kompletteringen omhandler indvendige vægge, lofter, døre/porte, gulve, inventar mv. til hospitalets rum og funktioner. Der er lagt stor arkitektonisk værdi i, at mange endelige overflader beklædes med træ, så hospitalet fremstår med en helende arkitektur og virker varmt og med et godt indemiljø.

”Vi er som bygherre godt tilfredse med den aftale, som vi har indgået med NCC. Den bygger videre på det gode samarbejde, vi har med NCC om opførelsen af Nyt Hospital Nordsjælland. I den næste fase af byggeriet vil bygningen begynde at tage form, og firkløveret og de arkitektoniske tanker vil man begynde at kunne se,” siger projektchef Sune From fra Nyt Hospital Nordsjælland.

Kompletteringsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland løber frem til endelig færdiggørelse og aflevering og kræver en tæt koordinering med færdiggørelsen af beton- og stålkonstruktionerne.

Den samlede ordre på NCC´s kompletteringsentreprise er på 669 mio.kr. Den bogføres i første kvartal 2022 under forretningsområde Building Nordics. 

For yderligere information kontakt venligst: 

Carl Johan Corneliussen, Pressechef, Tlf.: 26152127, E-mail: carcor@ncc.dk

NCC´s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC:s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendomme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding. I 2020 havde NCC en omsætning på ca. 38 mia. DKK. og 14.500 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.