Ny forretningsområdedirektør i NCC

Flemming Carlsen er udnævnt til forretningsområdedirektør for Civil Engineering i NCC’s forretningsområde Infrastructure i Danmark. Med udnævnelsen får Flemming ansvaret for NCC’s store anlægsopgaver i Danmark. 

Flemming Carlsen er udnævnt til forretningsområdedirektør for Civil Engineering i NCC’s forretningsområde Infrastructure i Danmark. Flemming har de seneste ti måneder været konstitueret direktør for området. I de seneste knap syv år, hvor Flemming har været i NCC, har han været med til at udvikle NCC’s anlægsprojekter  i Danmark.

”Jeg ser frem til sammen med de dygtige og engagerede medarbejdere at videreudvikle anlægsforretningen. I NCC har vi store ambitioner om at vækste i Danmark. Med organisationsændringen fra 2016 har vi i endnu højere grad mulighed for at trække på anlægskompetencer og –erfaringer fra vores nordiske søsterorganisationer. Det giver os helt nye muligheder for at byde ind på de kommende store anlægsprojekter i Danmark”, siger Flemming Carlsen

NCC indførte i 2016 en nordisk organisation, hvor forretningsområderne blev samlet på tværs af de nordiske grænser, hvilket gør NCC til en endnu stærkere spiller på det danske bygge- og anlægsmarked.  

”Udover en stærk organisation er vi desuden allerede godt i gang med en digitalisering af vores arbejde og gennem bl.a. styrket planlægning og dokumentation af vores arbejde ser vi frem til sammen med vores kunder at udvikle infrastrukturen i Danmark,” slutter Flemming Carlsen

Flemming er uddannet bygningsingeniør fra Københavns Teknikum i 1993 og har været ansat i NCC siden august 2010. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Kommunikationschef Trine Leth, NCC i Danmark A/S, telefon 23 23 19 65

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,6 mia. kr. og 16.500 medarbejdere i 2016. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry, NCC Infrastructure.