NCC udlejer sidste kontorkvadratmeter i nyopført ejendom i centrum af Aarhus

Horten Advokatpartnerselskab flytter ved årsskiftet ind i nyopført kontorejendom på Frederiks Plads i Aarhus’ absolutte centrum.

I hjertet af Aarhus har NCC udviklet og opført Frederiks Plads Company House I, hvor Horten Advokatpartnerselskab har indgået aftale om leje af cirka 2.500 kvadratmeter kontorareal fordelt på to etager.

"Vores nye Aarhus-kontor skal være med til at understøtte Hortens ambitioner om vækst og om at yde en endnu bedre service over for vores kunder i Jylland. Og vi har håndfaste planer om at vækste yderligere i den nærmeste fremtid. Med de nye lokaler får vi høj synlighed i byen, en central beliggenhed og rigtig gode rammer både for vores medarbejdere og for vores gæster – med plads til at vokse og dermed opfylde vores vækstambition", siger managing partner Finn Schwarz, Horten Advokatpartnerselskab.

Frederiks Plads Company House I rummer i alt godt 4.700 kvadratmeter – og lejeaftalen med Horten Advokatpartnerselskab betyder, at kontorarealet nu er fuldt udlejet. Tilbage er kun stueetagens 650 kvadratmeter.

Ejendommen står indflytningsklar i oktober, hvor de første lejere flytter ind.

”For nogle år siden spottede vi hos NCC potentialet i at udvikle og etablere et helt nyt område i centrum af Aarhus; en pulserende bydel med både erhverv og beboelse tæt på offentlig transport og med åben forbindelse til resten af byen,” fortæller Ole Faurby, adm. direktør hos NCC Property Development og uddyber: ”For os er det vigtigt at udvikle erhvervsejendomme, der bidrager til og fremstår som en værdiskabende del af det omgivende bymiljø. Det synes jeg i høj grad er lykkedes på Frederiks Plads – og vi ser frem til at byde Horten Advokatpartnerselskab og vores øvrige lejere velkommen i deres nye kontorlokaler.”

NCC har som mål at minimere miljøpåvirkningen og skabe værdi for såvel kunder som samfundet. Med miljøcertificerede bygninger, attraktive arbejdspladser og inkluderende bymiljøer er udviklingen af Frederiks Plads en vigtig del af at nå en langsigtet ambition om at bidrage til en bæredygtig udvikling.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Louise Enghave, Kommunikationspartner, NCC Property Development, telefon 60 13 63 23

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,5 mia. kr. og 17.800 medarbejdere i 2017. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry, NCC Infrastructure.