NCC sponserer struktørfagene ved DM i Skills

Torsdag den 18. januar åbner dørene til dette års udgave af DM i Skills. NCC er med som sponsor for struktørfagene.

DM i Skills løber i år af stablen for 8. gang og finder sted i Messecenter Herning.

NCC er sponsor for bygge- og anlægsstruktørfagene, fordi vi ønsker at støtte uddannelsen af håndværkere og bidrage til udviklingen af nye talenter.

”DM i Skills er for os en mulighed for at være med til at sætte erhvervsuddannelserne på agendaen på en positiv måde. Vi sponserer struktørfagene, fordi vi som en af landets største bygge- og entreprenørvirksomheder synes det er vigtigt, at vi – og vores branche i øvrigt – også i fremtiden kan ansætte fagligt dygtige og veluddannede medarbejdere,” forklarer Bo Johansen, afdelingschef, NCC Danmark A/S.

NCC beskæftiger i øjeblikket 27 struktørelever fordelt over hele landet og er således også med til at uddanne fremtidens bygge- og anlægsstruktører.

Vejen til DM
Op til Danmarksmesterskaberne har en række erhvervsskoler regionsvis konkurreret om de i alt tolv pladser – fordelt på seks anlægsstruktørelever og seks bygningsstruktørelever - der skal kæmpe om DM-titlen. En vinder i hver region og hvert fag er gået videre til DM i Skills.

Tætpakket program
Programmet for DM i Skills er spækket med konkurrencer og spændende indslag. Der er blandt andet særlige aktiviteter for efterskoleelever, og alle besøgende har mulighed for at ”prøve, mærke og føle” et fag. I alt er 61 forskellige fag tilmeldt; heraf 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

DM i Skills forløber over tre dage og slutter lørdag den 20. januar, hvor årets Danmarksmestre kåres og præmierne overrækkes af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Der er gratis adgang for alle.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Louise Enghave, Kommunikationspartner, NCC Danmark, telefon 60 13 63 23

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,6 mia. kr. og 16.500 medarbejdere i 2016. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry, NCC Infrastructure.