NCC bygger domicil til Bosch

Domicilet opføres med søjler og bjælker i træ på Bosch’ grund på Telegrafvej i Ballerup. Det bliver på 10.000 m[2] og samler medarbejderne, som i dag er delt på to adresser. Ordrebeløbet oplyses ikke.

Bosch og NCC har samarbejdet om at skabe det bedst mulige projekt til budgettet. Bosch har fremlagt krav og ønsker, som NCC har imødekommet med udgangspunkt i NCC’s gennemprøvede kontorhuskoncept. Resultatet er blevet et spændende kontorprojekt, der nu skal bearbejdes til et færdigarbejdet bygbart udførelsesprojekt.

”Vi har været igennem en meget spændende proces med fokus på budget, kvalitet, tid og brugerinddragelse, og sammen med Bosch har vi på den måde skabt et hus, der passer til dem, med udgangspunkt i vores kontorhuskoncept. Netop fordi vi har arbejdet med nogle velkendte standarder, har det været muligt at konfigurere et projekt, der opfylder Bosch’ ønsker, og som kan realiseres inden for rammerne af deres budget,” siger Steen Johannsen, der er områdedirektør i NCC Byggeri Øst under Building Nordics.

Arbejdet begynder i 2024 og forventes afsluttet til indflytning i 2026. Ordrebeløbet oplyses ikke. Domicilet opføres i tre etager og er på 10.000 kvadratmeter baseret på NCC’s gennemprøvede kontorhuskoncept. Det ordreregistreres i fjerde kvartal 2023 under Building Nordics.

Alle billeder er til fri redaktionel brug

For yderligere information kontakt venligst:
Carl Johan Corneliussen, Pressechef, Tlf.: 26152127, E-mail: carcor@ncc.dk

NCC’s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC’s Mediabank

Om NCC. NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. NCC’s aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.