NCC sælger EY-kontorprojekt i København til Deka Immobilien

NCC sælger kontorprojektet Flintholm II, som er hovedkontor for konsulentvirksomheden EY i København, til den tyske ejendomsinvestor Deka Immobilien for cirka 335 millioner DKK

Projektet er beliggende på Frederiksberg, hvor NCC har udviklet og nu opfører det nye hovedkontor for konsulentvirksomheden EY.

“Vi har udviklet et unikt hovedkontorprojekt ved Flintholm i tæt samarbejde med vores lejer, EY, som flytter ind i deres nye, flotte domicil senere i år. Det glæder os, at Deka Immobilien har valgt at købe dette projekt, som er beliggende i et spændende udviklingsområde i København”, siger Ole Faurby, adm. direktør for NCC Property Development i Danmark.

Deka Immobilien er aktivforvalter for en tysk fond, der erhverver projektet til en pris på ca. DKK 335 mio. Ved salget er udlejningsgraden 100 procent. Salget forventes at få en positiv indvirkning på indtjeningen for forretningsområdet NCC Property Development i Q4 2019.

Om projektet

Området omkring Flintholm station har vist sig at være et af hovedstadens stærkeste byudviklingsområder. Det befinder sig i den sidste fase af en vellykket og ambitiøs udviklingsplan med en god balance mellem boliger, butikker, kulturtilbud og erhvervsbyggeri.

Området har med en af Danmarks travleste S-togs- og metrostationer særdeles gode transportmuligheder, hvilket sammen med den direkte adgang til butikker og caféer er med til at skabe liv i gadebilledet.

NCC har gennem en årrække bidraget positivt til udviklingen af Flintholm med først Flintholm Company House og nu EY’s nye danske hovedkontor.

Ejendommen består af cirka 9.800 kvadratmeter samt cirka 160 parkeringspladser og forventes at stå klar i november 2019.

Ejendommen bæredygtighedscertificeres, og ambitionen er at opnå en guldkarakter i henhold til det internationale DGNB-certificeringssystem. NCC har som mål at minimere miljøpåvirkningen og skabe merværdi for sine kunder og samfundet ved at bygge miljøcertificerede bygninger, attraktive arbejdspladser og inkluderende bymiljøer.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte:

Ole Faurby, adm. direktør for NCC Property Development i Danmark, +45 248 878 29, ofu@ncc.dk

NCC’s pressetelefon: +45 20 65 21 14, e-mail: info@ncc.dk, NCC’s mediearkiv

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere de bedste bæredygtige løsninger. NCC er en af de førende virksomheder i Norden inden for byggeri, infrastruktur og ejendomsudvikling med en omsætning på rundt regnet 41 mia. kr. i 2018. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm.