Stor tilfredshed med nye havneboliger i Vejle

NCC afleverer det første tårn med 44 ejerlejligheder til PensionDanmark og de nye beboere i Kanaltårnene i Vejle.

”Det produkt, NCC har leveret, er i orden. Jeg har som håndværker et kritisk blik, men der er ikke noget at komme efter”. Sådan siger Jørn Kaltoft, der er tidligere el-installatør og en af de beboere, der nu flytter ind i Kanaltårnene i Vejle, som PensionDanmark står bag. Byggeriet er færdigt, og totalentreprenøren afleverer nøglerne til beboerne af de 44 ejerlejligheder, der udgør det første af de to tårne.

Når det er lykkedes, så skyldes det langt hen ad vejen, at man sammen med NCC grundigt har afstemt forventninger og fået en detaljeret planlægning på plads.

”Vi har sammen med PensionDanmark afstemt kvalitetsniveauet tidligt i forløbet. Det er en af de væsentlige årsager til, at vi stort set afleverer byggeriet mangelfrit. Det er selvfølgelig noget, vi tager med os videre,” siger Jonas Gejl Lauridsen, projektleder i NCC, og fortsætter:

”Vi har haft nogle dygtige og kompetente håndværkere, og det er altafgørende for den foreløbige succes. Vi har virkelig forsøgt at gøre vores yderste for, at køberne skal blive tilfredse med deres nye bolig, de har investeret mange penge i.”

Stadig muligt at blive bedre
Også Brian Snede flytter ind i det første tårn med sin familie, og han er tilfreds med både sin bolig og forløbet. Han peger dog på, at der er muligheder for at gøre oplevelsen endnu bedre ved at øge fleksibiliteten i form af flere tilvalgsmuligheder:

”Vi har savnet muligheden for flere tilvalg af materialer, men når det så er sagt, har vi oplevet et godt og konstruktivt forløb. Vi er blevet velinformeret undervejs, og tidsplanen er overholdt. Dialogen under gennemgang og aflevering har været meget venlig, imødekommende og løsningsorienteret,” siger han.

Kanaltårnene består af to tårne med i alt 88 ejerlejligheder. Det resterende tårn forventes afleveret til april 2018.


Fakta om Kanaltårnene

  • Bygherre: PensionDanmark
  •  Bygherrerådgivere: Cowi
  •  Rådgivende ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S og NCC Engineering
  •  Arkitekt: Arkitema
  •  Totalentreprenør NCC

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Tine Heide, Kommunikationspartner, NCC Danmark, telefon 91 37 39 44

OM NCC. Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,6 mia. kr. og 16.500 medarbejdere i 2016. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry, NCC Infrastructure.