Visualisering: Dissing+ Weitling A/S

Kontorværket i Valby - og nyt p-hus efter NCC koncept

Kontorværket bygges efter NCC’s Danske kontorhuse-koncept, som giver en optimal planløsning

Nyt kontorbyggeri til Genmab A/S i 6 etager inklusive kælder samt parkeringshus i 5 etager i forskudte niveauer med plads til 280 biler.

Kontorværket bygges efter NCC’s Danske kontorhuse-koncept, som giver en optimal planløsning med bedst mulig placering af trapper, toiletter og depotrum, samt fælles faciliteter der giver en effektiv arealudnyttelse og mange opdelingsmuligheder.  Stueetagen indeholder mødecenter med fællesfaciliteter herunder et auditorie mv.

Den kube-formede bygning er udformet som en atriumbygning – med central placeret trappe – et centralt gårdrum med en delvist overdækket stueetage. Atriumgårdrummet tilfører dagslys til kontorarealerne med facader ud imod gårdrummet. Cafeen i stueetagen skaber rum til uformelle møder over en kop kaffe.

Ejendommen har en rigtig god beliggenhed, let tilgængelig, tæt på byen og med gode transportmuligheder – ligger blot 150 meter fra Ny Ellebjerg station og Metro.

Den nye indgang til København

Den sydlige del af Valby er under kraftig forandring. Området har tidligere været synonym med industrivirksomhed, men gennemgår i disse år en rivende udvikling, der giver plads til andre typer erhverv.

Ejendommen bliver klassificeret efter miljøcertificeringssystemet DGNB på niveau guld og certificeres efter kravene til Lavenergiklasse 2015 og overholder den frivillige energiramme 2020.

Parkeringshus_lille