Udlejningsteamet i NCC Property Development Danmark

Hvis I er på udkig efter nye kontorlokaler, så står vi klar til at hjælpe.

For os er et nyt kontor ikke bare et spørgsmål om nye vægge og nye skriveborde. Et kontor er virksomhedens hjem – og visitkort. Rammerne skal understøtte jeres mål og visioner og være et sted, hvor jeres medarbejdere trives og fremtidens talenter ser muligheder.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i de ønsker og behov, en kommende lejer har og derfor indgår vi gerne i en uformel dialog med jer, hvor vi frit kan drøfte ideer og forventninger. Tag fat i os, hvis vi skal hjælpe dig eller din virksomhed med at finde det helt rigtige kontorlejemål eller domicil!

Ulrik Gram Meiner

Direktør, Udlejning & Marketing, Property Development

Ulrik er den daglige leder af udlejningsteamet og har altid kunden i centrum. Med andre ord er en ny lejekontrakt en succes for Ulrik, når slutresultatet er et nyt kontor, som tilbyder mere, end hvad I turde håbe på. 

Ulrik har stor erfaring med at hjælpe lejere i alle størrelser til at finde den optimale løsning i et af vores projekter, uanset om I er på jagt efter et mindre lejemål eller et nyt domicil. 

Når Ulrik ikke løber stærkt på kontoret, kan han muligvis spottes i et par løbesko rundt omkring i København.

Mobil: 6195 3480
E-mail: ulrmei@ncc.dk

Jonas Malberg

Sales Manager, NCC Property Development

Som Sales Manager er Jonas en fast del af udlejningsteamet, og har gennem de seneste år indgået adskillige aftaler med virksomheder, hovedsageligt i Aarhusområdet.

Jonas har slået sine folder i det aarhusianske ejendomsmarked i knap 10 år, og har med sit store netværk hjulpet mange – både større og mindre – virksomheder på plads i nye kontorer, der passer til deres ønsker og behov.

Jonas har en stor passion for fodbold, men i fritiden kan han ofte findes i løbetøj et sted i skoven.

Mobil: 2526 8181
E-mail: jonmal@ncc.dk