Engineering er vores egen interne rådgiverafdeling

Når vi projekterer i NCC, er vi med i processen fra idé til afleveret byggeri i rollen som dem, der skaber det effektive grundlag for projektet, der skal bygges eller renoveres

Engineering projekterer konstruktioner og tekniske installationer, varetager arbejdet med DGNB certificering, varetager fagentrepriseledelse, teknisk risikostyring og udvikler vores koncepter.

NCC's egen rådgivende enhed

NCC Engineering er vores interne rådgivende og projekterende enhed, som for øjeblikket består af ca. 30 dygtige og motiverede medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre fag, som dækker henholdsvis konstruktioner, VVS/ventilation og El.

Engineerings opgaver består hovedsageligt af teknisk rådgivning, projektering, opfølgning og tilsyn på nybyggerier og renoveringsopgaver, som udføres i total-/hovedentreprise. Opgaverne omfatter både erhvervsbyggerier og boliger.

Kompetencer og høj faglighed

Engineering har generelle brede og stærke kompetencer og erfaring indenfor alle tre fag. Der er fokus på at følge med i markedet, den tekniske udvikling og tilegne enheden den seneste viden.

Vi arbejder løbende på kompetenceløft og faglig udvikling i Engineering generelt, samt for hver enkelt medarbejder. Behovet for styrkelse af kompetencer i enheden, tages desuden med i betragtning, når vi søger efter nye medarbejdere.

Tæt tværgående samarbejde

Der er mange muligheder og fordele ved at være en stor totalentreprenør, med egen rådgivende og projekterende enhed.

Ikke mindst er det en stor fordel, at vi er tæt på hinanden, og det er let at opnå den værdiskabende tidlige involvering og det nære samarbejde mellem Engineering og vores interne samarbejdspartnere i projektering og produktion.