Fælles kræfter i hvert eneste unikke køb

I et gennemsnitligt byggeprojekt står indkøb for cirka tre fjerdedele af de samlede byggeomkostninger.

Indkøb har derfor en enorm indflydelse på den overordnede økonomi i et projekt. Indkøb har også et ansvar for social og miljømæssig bæredygtighed. Dermed har vores håndtering af indkøb stor betydning for os som virksomhed, men også for vores kunder.

I NCC har vi derfor længe arbejdet på at opbygge en stærk og kompetent indkøbsorganisation med fokus på specialisering. Takket være vores størrelse, erfaring og systematiske indkøbsarbejde kan vi tilbyde vores kunder de bedste indkøbsløsninger til markedets laveste samlede priser.

Indkøb er et område, som vi prioriterer højt med det formål at kunne bygge effektivt og i høj kvalitet. Vores langsigtede og systematiske arbejde med vores indkøbsproces har gjort os i stand til at kontrollere kvalitet, miljømæssige aspekter, sundhed og sikkerhed, distribution og pris for de varer og ydelser, vi køber.

Vores indkøbsorganisation bestræber sig på at tilvejebringe de produkter, der passer bedst til hver enkelt specifikt projekt, og samtidig opbygge langsigtede leverandørpartnerskaber for at kunne drage fordel af, at mange af vores byggeprojekter gør brug af de samme varer og ydelser. Her arbejder vi ud fra det princip, at de dele af indkøbsprocessen, der ikke er værdiskabende, både kan og skal elimineres.

Vi håndterer vores internationale opkøb via indkøbskontorer tæt på producenterne, Lead Buyers, specialisering i udvalgte kategorier og gode rammeaftaler med nøje udvalgte leverandører. Uanset hvilket indkøb det gælder, kan du som kunde altid drage fordel af vores fælles kræfter i hvert eneste unikke tilfælde.

Fordele ved koordinerede indkøb:

  • Større specialisering, som giver bedre indkøbsbetingelser
  • Fuld kontrol med kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed
  • Omkostningseffektive stordriftsindkøb
  • Centraliserede kategoriindkøbere sikrer et systematisk indkøbsarbejde
  • Lokale projektindkøbere sikrer nærhed til kunden under projektets gang
  • Sikre, effektive og enkle internationale indkøb
  • Langsigtede leverandørpartnerskaber sikrer udvikling af varer og ydelser
  • Pålidelige leverancer og effektiv produktion