At være lærling i NCC

At være lærling i NCC betyder, at vi tager godt hånd om dig og din uddannelse. Vi planlægger derfor dit lærlingeforløb sammen med dig og sørger for at du har erfarne kolleger omkring dig og et netværk blandt vores andre lærlinge. 

Hvem kan blive lærling i NCC?

Vores lærlinge kommer i alle aldre (vi tager også voksenlærlinge), køn og nogle med forskellige typer af udfordringer. Vigtigst er det, at du har lyst til at arbejde praktisk, at du kan samarbejde og er nysgerrig efter at lære og dygtiggøre dig inden for dit fag. 

Vi planlægger din læretid i fællesskab

Det er vigtigt for os at du trives og lærer det du skal i løbet af din læretid i NCC. Derfor vil du fra start blive tilknyttet en mentor/lærlingeansvarlig som løbende vil følge op med dig og som du kan tage fat i, hvis du oplever nogle udfordringer.

Bliv en del af holdet

Hos NCC er du en rigtig vigtig del af holdet og du er med til at sørge for, at vi kan nå vores fælles mål. Vi forventer, at du tager del i de opgaver hverdagen byder på, og du vil arbejde tæt sammen med erfarne kolleger, som du kan lære af i processen.

Netværk med andre lærlinge

Du vil få gode kolleger i dit daglige arbejde, men du vil også få et netværk blandt de andre lærlinge i NCC. Vi har typisk mellem 60 og 80 lærlinge landet over og vi synes det er vigtigt, at I lærer hinanden at kende. Derfor afholder vi hvert år en lærlingedag for alle lærlinge og elever på tværs af hele NCC, hvor I mødes til socialt samvær og faglige input.

Gode muligheder for karriere og videreuddannelse

Vælger du at tage en erhvervsuddannelse og blive lærling i NCC har du mange muligheder, når du er færdigudlært. Faglærte medarbejdere er eftertragtede i hele branchen og vi ansætter selv ofte vores lærlinge efter endt uddannelse. Med en erhvervsuddannelse i ryggen har du også rigtig gode muligheder for at videreuddanne dig som fx byggetekniker eller bygningskonstruktør.

 

CY_NCC-2021-37_hjemmeside