Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 38 ledige stillinger i NCC i Danmark

Laboratoriechef – vær med til at optimere testprocedurer

Kunne du tænke dig at få ansvar for kvalitetskontrol, hvor du er med til at optimere produkter til produktions- og udlægningsformål? Her går du forrest, når du styrer slagets gang på vores laboratorie i Fredericia.

NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Alsidig projektassistent til central rolle i entreprenørvirksomhed

Er du den fødte go-to person, som naturligt påtager dig ansvar for nye opgaver og roller? Og kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en produktionsvirksomhed, hvor kollegaerne spænder fra direktøren til håndværkeren på byggepladsen? Så bliv projektassistent i NCC Vand & Afløb.

NCC søger Laborant til kvalitetskontrolanalyser

NCC Industry A/S, søger en dygtig laborant til vores asfaltlaboratorium i Fredericia. Jobbet er en fast stilling på fuldtid. Laboratoriet beskæftiger sig med analyse af råvarer, asfaltgenbrug, færdig produceret asfalt samt kontrol af egenskaber på den færdigudlagte asfalt.

Praktikanter til opgaver inden for den grønne omstilling – Jakobsen & Blindkilde - en del af NCC, Midtjylland, Efterår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark? I Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland, har vi mange spændende projekter inden for grøn energi.

Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med  andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland. Velkommen til NCC   Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.

Praktikanter til NCC, Virtual Design & Construction, Efterår 2023

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, og vil du have et indblik i hvordan en entreprenørvirksomhed bruger digitale værktøjer til at gøre byggeprocesserne endnu skarpere? Så bliv praktikant i NCC’s Virtual Design & Construction-afdeling.

Jurist/advokat med kendskab til entrepriseret til NCC Danmark A/S i Søborg

Er du drevet af at være en efterspurgt sparringspartner i en større organisation, og er du en stærk kommunikator med styr på din obligationsret og entrepriseret? Så har du nu en fantastisk mulighed for at blive en del af NCC, hvor du kan videreudvikle dig sammen med dygtige og søde kollegaer.

Bliv maskinchef på vores søstærke skib Glarea

Vil du være med til at sikre og optimere driften på vores skib Glarea, som her til april gennemgår en stor opgradering i forbindelse med 5 års hovedsyn?   Og har du interesse i at arbejde sammen med en besætning på 6 kolleger, der fungerer som en lille familie på havet?   ”Vi har løbende lavet opgraderinger på skibet, bl.

Data Management Lead

Redrawing the map in construction  NCC are hiring Data Management Lead. The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

Projektleder på teknik til banebrydende WoodHub-projekt i Odense

Synes du, at de fedeste projekter er dem, som skiller sig ud i mængden, og hvor funktionen er altafgørende for, at projektet tager sig godt ud? Så bør du virkelig overveje, om du ikke skal være med til at sikre, at teknikken spiller på det største projekt med bærende konstruktioner i træ i Odense.

Projektchef til byggeprojekter i Trekantområdet og Esbjerg

Synes du, at det er fedt med ansvar og medbestemmelse? Trives du i et team med dynamiske og dygtige kolleger? Og vil du stå i spidsen som projektchef på vores projekter i Trekantområdet og Esbjerg, med base på vores kontor i Kolding? Så er du måske vores nye kollega.

Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af! Kom og vær vores projektchef for apteringsdelen på et nyt markant hotelprojekt på Aarhus Ø – vi garanterer et spændende forløb med  masser af ansvar.

Specialarbejdere til at understøtte plast-svejsere

Specialarbejder, der ikke er bange for at tage fat, søges til NCC Kunne du tænke dig at arbejde ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Så bliv specialarbejder til understøttelse af Plastsvejsere og Rørsmede i NCC.

USME Certificeret Plastsvejser

Plastsvejser / PE Rørsmed med hænderne godt skruet på søges til NCC Er du Certificeret Plastsvejser / PE Rørsmed (USME), og kunne du tænke dig at have en hverdag med ansvar, i en virksomhed, hvor medarbejder-udvikling og -sikkerhed er i højsædet? Så ansøg denne stilling og bliv en del af det stærke fællesskab hos NCC.

IT Solution Architect – Identity Access Management(IAM) to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Fræserførere søges til spændende asfaltopgaver i Nordjylland

Har du lyst til at prøve kræfter med at være fræserfører, og vil du lægge vejen hos Danmarks førende asfaltentreprenør?I NCC Asfalt har vi rygende travlt og søger derfor fræserførere til opstart i vores 2023 sæson Fræs vejen op i Nordjylland Hos NCC får du en meget afvekslende hverdag, hvor du sammen med dine kolleger i asfaltudlægning, fræser diverse opgaver i et geografisk område der strækker sig fra Skagen til Århus.

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland Har du lyst til at prøve kræfter med at være fræserfører eller bobcatfører, og vil du lægge vejen hos Danmarks førende asfaltentreprenør? I NCC Asfalt har vi rygende travlt og søger derfor personale til opstart i vores 2023 sæson Fræs vejen op på Sjælland Hos NCC får du en meget afvekslende hverdag hvor du, sammen med dine kolleger i asfaltudlægning, fræser diverse opgaver i et geografisk område der strækker sig på hele Sjælland.

Ingeniør eller senioringeniør for konstruktion til NCC Engineering, Søborg

Har du solid erfaring med projektering af bærende konstruktioner? Og kunne du tænke dig at arbejde målrettet med bygbare løsninger og optimering af materialeforbrug og se dine projekter blive til virkelighed i tæt samarbejde med produktionen? Så bliv ingeniør i NCC Engineering.

Fagleder for konstruktion til NCC Engineering, Søborg

Har du solid erfaring med projektering af bærende konstruktioner? Og sætter du en ære i at overholde deadlines og budgetter uden at gå på kompromis med din faglighed og kvaliteten? Så bliv fagleder i NCC Engineering.

El-installatør praktikanter til NCC, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Er du el-installatørstuderende, og vil prøve din teoretiske viden af på nybyg- og renoveringsprojekter hos en stor entreprenør? Så er du måske en af vores kommende praktikanter i el-afdelingen til efteråret 2023.

Fræserførere søges til spændende asfaltopgaver i Syd og Midtjylland

Har du lyst til at prøve kræfter med at være fræserfører, og vil du lægge vejen hos Danmarks førende asfaltentreprenør? I NCC Asfalt har vi rygende travlt og søger derfor fræserførere til opstart i vores 2023 sæson Fræs vejen op i Syd- og Midtjylland Hos NCC får du en meget afvekslende hverdag, hvor du sammen med dine kolleger i asfaltudlægningen fræser div opgaver i Jylland, i et geografisk område der strækker sig fra Gudenåen til Grænsen.

NCC/Hercules søger folk til ankersjak: Blandemand og fører til 8t gravemaskine

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø? Vi søger personer med faglig indsigt fra entreprenørbranchen.

EL Fagleder til NCC Engineering, Søborg

Har du godt styr på projekt- og fagledelse, sætter du en ære i at overholde deadlines og budgetter, og har du samtidig lysten til at udvikle dig med et erfarent El-team? Kan du svare ja til dette, så forfølg muligheden for at blive en af vores nye El Fagleder i NCC, Engineering.

VVS Fagleder til NCC Engineering, Søborg

Har du godt styr på projekt- og fagledelse, sætter du en ære i at overholde deadlines og budgetter, og har du samtidig lysten til at udvikle dig med et erfarent VVS-team? Kan du svare ja til dette, så forfølg muligheden for at blive en af vores nye VVS Fagleder i NCC, Engineering.

Projektleder til markante og komplekse vandbygningsprojekter

Er du erfaren inden for vandbygningsprojekter? Kunne du tænke dig stor indflydelse på spændende og komplekse projekter? Vil du være projektleder i én af Nordens førende funderingsvirksomheder? Det går godt for Hercules Fundering, og du har nu muligheden for at være med til at præge den positive udvikling, idet vi søger en projektleder, som får ansvaret for at drive vandbygningsprojekter.

Business and data analyst til NCC – en af Nordeuropas førende virksomheder inden for byggeri og ejendomsudvikling

Et stort ansvar med data i centrum I NCC opererer vi i et Microsoft-miljø og arbejder efter en strategi om at være et data-informed company. Det betyder, at vi i højere grad skal være i stand til at træffe beslutninger baseret på vores data.

IT Service Manager to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikanter til NCC, Forsyning og anlæg, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Er du en af vores kommende byggekoordinator-, ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med entreprise- og projektledelse, samt egenproduktion.

Praktikanter til NCC Hercules, Øst- og Vestdanmark, Efterår 2023

Er du ingeniørstuderende og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Efterår 2023

Vil du gerne have et indblik i, hvad det vil sige at bedrive byggeledelse, og i praksis lære hvordan man planlægger og styrer et byggeri? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til NCC, Byggeri i Nordjylland, Efterår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du ved indtrædelse i projektteamet, assisterer og driver dele af projektet til kundens tilfredsstillelse? I vores afdeling Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2023.

Praktikanter til NCC’s træbyggerier i Odense, Efterår 2023

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri eller en robotfabrik i træ? Så kig nærmere på vores praktikantstillinger i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi pivstolte af at være i gang med disse banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Praktikant med fokus på bæredygtighed til NCC, ProjektDesign, Aarhus, Efterår 2023

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, med en bæredygtig profil og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række spændende byggeprojekter? Byg fremtiden hos os.

Lærlinge og elever 2023

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.

Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

Mette Egesø

HR Manager, NCC Renovering, Engineering, Bæredygtighed, Strategi & Udvikling

Helle Brams

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry

Maria Brenaa

HR Manager, Supportfunktioner