Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 34 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikplads som El-installatør til NCC, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Er du el-installatørstuderende og vil du prøve din teoretiske viden af på nybyg- og renoveringsprojekter hos en stor entreprenør? Så bliv en af vores kommende praktikanter i el-afdelingen til efteråret 2024.

Projektchef Øst – sæt retningen for funderingsprojekter i alle størrelser, Hercules NCC

Vil du fylde mere på din store viden om fundering? Og vil du være teamets go-to-person, efterhånden som de opdager, hvad jorden gemmer på?   Så kom og få det endelige ejerskab over funderingsprojekter, der spænder fra 2-200 mio.

IT Service Manager HR IT Tools

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Asfaltformand - til projekter i den friske luft med et mellem maskinhold i Aarhusområdet

Har du erfaringen til at lede et hold af asfaltmedarbejdere? Synes du også, at der er noget specielt ved at se morgendagens asfalt blive lagt? Og vil du lægge vejen i en stabil virksomhed? ”Du får en meget betydningsfuld rolle i et team med et stærkt sammenhold.

Vil du styre vores sprøjtebil og have en hverdag på farten?

Bliv en del af NCC og få en varieret hverdag på landevejen, hvor du Arbejder med et stærkt team, som sikrer god overfladebehandling af veje, stier, pladser m.m. Lærer alt det, du skal kunne om vores maskiner.

Produkttekniker til NCC Industry - Asfalt

Er du en erfaren laboratorie- eller procestekniker med kendskab til produktionsprocesser og produktsammensætning? Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende hverdag i et uhøjtideligt miljø med dygtige kolleger at sparre med? Og vil du have en udadvendt rolle med stor frihed og mulighed for at kombinere høj faglighed og fordybelse med møder og samarbejde? Så bliv en del af NCCs Asfaltafdeling.

NCC søger fagligt interesseret kollega til laboratoriet

NCC Industry A/S, søger en dygtig kollega med vægt på faglig interesse til vores akkrediterede asfaltlaboratorium i Fredericia. Jobbet er en fast stilling på fuldtid. Laboratoriet beskæftiger sig med kvalitetsanalyse af råvarer, asfaltgenbrug, færdigproduceret asfalt samt kontrol af egenskaber på den færdigudlagte asfalt.

Fræserførere søges til spændende asfaltopgaver i Syd- og Midtjylland

Har du lyst til at prøve kræfter med at være fræserfører, og vil du lægge vejen hos Danmarks førende asfaltentreprenør? I NCC Asfalt har vi rygende travlt og søger derfor fræserførere til opstart snarest.

Praktikplads i NCC, Beton & Råhus, Syddanmark, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare skal overstås, men med ægte mulighed for at få praktisk erfaring på et stort byggeprojekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Beton & Råhus Vest i NCC.

Praktikplads i NCC’s træbyggeri i Odense, Efterår 2024

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri? Så er du måske vores kommende praktikant til vores projekt i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi meget stolte af at være i gang med banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Kontorelev, administration søges til stort byggeprojekt

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden og har mange spændende byggeprojekter i gang. Vi søger derfor en kontorelev der kan støtte projektledelsen med en masse praktiske og administrative opgaver inden for kontor og administration.

Kontorelev, administration søges til NCC's hovedkontor

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden og vores byggeri-afdeling i Søborg har brug for en administrativ kollega til at hjælpe med en masse praktiske og administrative opgaver inden for kontor og administration.

Praktikplads i NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter hos Renovering i NCC.

EL Projektingeniør til NCC Engineering, Søborg

Er du erfaren i den nyere Installationsbekendtgørelse med dertilhørende DS/EN 60364, og er du rutineret i at dimensionere og projektere El installationer i de nyere beregningsprogrammer. Og har du samtidigt lysten til at udvikle dig med et erfarent El  team, så bliv en af vores nye El profiler i NCC Engineering.

Teknisk designer VVS & VENT til NCC Engineering, Søborg

Har du sans for detaljen og har ambitioner på teamets vegne? Og kunne du tænke dig at få fagansvar for 3D-modellering af VVS og VENT? Så grib muligheden for at blive teknisk designer i NCC Engineering.

VVS Fagleder til NCC Engineering, Søborg

Har du godt styr på projekt- og fagledelse, og sætter du en ære i at overholde deadlines og økonomiske budgetter, og samtidigt har lysten til at udvikle dig med et erfarent team, så forfølg muligheden her og bliv en af vores nye VVS Fagledere i NCC Engineering.

EL Fagleder til NCC Engineering, Søborg

Har du godt styr på projekt- og fagledelse, og sætter du en ære i at overholde deadlines og økonomiske budgetter, og samtidigt har lysten til at udvikle dig med et erfarent team, så forfølg muligheden her og bliv en af vores nye VVS Fagledere i NCC Engineering.

VVS Projektingeniør til NCC Engineering, Søborg

Er du bekendt med at dimensionere og projektere VVS installationer i de nyere  beregningsprogrammer samt Molio 2.0. Og har du samtidigt lysten til at udvikle dig med  et erfarent VVS team, så bliv en af vores nye VVS profiler i NCC Engineering.

Risk Manager til NCC Renovering Øst

Vil du være overordnet ansvarlig for risikoledelsen i Renovering? Kan du implementere initiativer på tværs af forretningsenhederne i Danmark og i de andre nordiske lande? Så bliv Risk Manager i Renovering Øst i Gladsaxe.

Vi søger en Medarbejdende kabelformand eller Sjakbajs hos Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Vest

Har du erfaring med højspændings kabelarbejde? Og kunne du tænke dig at tage ansvar for projekter inden for kabel og jordarbejde? Så bliv Medarbejdende kabelformand/Sjakbajs hos Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.

Praktikplads i NCC, Kommunikation, Efterår 2024

Er du en ambitiøs studerende med en skarp pen og erfaring med SoMe/digitale medier? Er du godt i gang med dit studie inden for kommunikation, marketing, branding eller lignende? Brænder du for virksomhedskommunikation? Så er du måske den praktikant vi glæder os til at arbejde sammen med i efteråret 2024.

Praktikplads med opgaver inden for den grønne omstilling – Jakobsen & Blindkilde - en del af NCC, Midtjylland, Efterår 2024

Drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark på et projekt hvor du får både den teoretiske og den praktiske del af arbejdet? Så er du måske vores kommende praktikant til Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland.

Praktikplads i NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2024

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikplads i NCC – bæredygtighed i ProjektDesign, Aarhus, Efterår 2024

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende med en bæredygtig profil? Vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række af vores spændende byggeprojekter? Så bliv praktikant hos NCC ProjektDesign, hvor byggeprojekterne skabes.

Praktikplads i NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Efterår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så er du måske vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikant hos Renovering Vest i NCC.

Praktikplads i NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med funderingsarbejdet på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Hercules, hvor du arbejder med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikplads i NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare skal overstås, men med ægte mulighed for at få praktisk erfaring på et stort byggeprojekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Beton & Råhus Vest i NCC.

Praktikpladser i NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få praktisk erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Storkøbenhavn.

Praktikplads i NCC, Forsyning og anlæg, København/Sjælland, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter? Vil du prøve kræfter med entreprise- og projektledelse, samt egenproduktion og samtidig få praktisk erfaring på et spændende projekt? Som praktikant i Forsyning og anlæg oplever du projekter i forskellige faser og stifter bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikplads i NCC, Asfalt, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med asfaltbranchen på flere fronter? Udforsk asfaltbranchens verden sammen med os i en spændende og lærerig praktikperiode.

Praktikplads i NCC, Byggeri Vest, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, med mulighed for at prøve dine kompetencer af på et stort og prestigefyldt projekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Byggeri Vest i NCC. Som praktikant på dette projekt i Byggeri Vest afdelingen i NCC får du kendskab til hverdagen og de dertilhørende udfordringer på en stor byggeplads.

Jurist/advokat med kendskab til entrepriseret søges til 1 års barselsvikariat i NCC Danmark A/S i Søborg

Kunne du tænke dig at arbejde med entrepriseret og byggeriets juridiske udfordringer fra 1. parket?  Er du drevet af at være en efterspurgt sparringspartner, og er du en stærk kommunikator med styr på din obligationsret og entrepriseret? Så har du nu en fantastisk mulighed for at blive en del af NCC Danmark A/S for en tid og opleve vores virksomhed indefra.

Skab Danmarks bedste veje med os

Har du lyst til at prøve kræfter med asfaltarbejde? Og vil du være med til at skabe Danmarks bedste veje? Så har du muligheden nu. Uanset om du stræber efter at være asfaltformand eller asfaltmedarbejder, så venter der spændende muligheder på dig.

Lærlinge og elever 2024

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.