Maskinførerlærling til NCC

Ansøg senest: 2024-12-31
By: Hybrid

Ansøg her

Bliv maskinførerlærling hos NCC

NCC har maskinførerlærlinge i Københavnsområdet og Trekantsområdet.

Når du arbejder som maskinfører, er du uddannet til at bruge og passe nogle af de mange maskiner, som anvendes til jordarbejde, vejarbejde mv. I entreprenørfirmaer kan man arbejde
med en gummiged, gravemaskine, rendegraver, rambuk, scraber, tromle, gradermaskine, bulldozer mv. Foruden at køre og betjene maskinerne har maskinføreren en anden  hovedopgave, nemlig at vedligeholde og reparere udstyret. I forbindelse med brug af maskinerne kan der let opstå mindre tekniske problemer og skader og maskinføreren er da uddannet til selv at foretage mindre reparationer.

Interesseret?

Er du interesseret i at søge en lære- eller elevplads, så send os en kort ansøgning med følgende info:

  • Lidt om hvorfor du søger denne lære-/elevplads
  • Om du er i gang med et skoleforløb
  • Om du har tidligere joberfaringer og/eller andre uddannelser (eller vedlæg et CV, hvis du har et)

Hvis du har spørgsmål til lærlinge- og elevpladser i NCC, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Louise Liengaard på telefon 4195 2184 eller e-mail louise.liengaard@ncc.dk. Ansøgninger skal sendes via hjemmesiden, ikke på mail.

Byg med os – sammen med de bedste kolleger i branchen!

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde.

At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde. I læretiden bliver du sat sammen med dygtige og erfarne kollegaer, så du får de bedste muligheder for at blive bedre til dit fag. 

Læs mere om at være lærling i NCC på vores hjemmeside: https://www.ncc.dk/arbejd-hos-ncc/larling-i-ncc/


NCC – en af de førende virksomheder i Norden


Ansøg her