Bygningsstruktørlærling til NCC

Ansøg senest: 2024-12-31
By: Hybrid

Ansøg her

Bliv bygningsstruktørlærling hos NCC

NCC har bygningsstruktørlærlinge i Københavnsområdet, Aarhus, Aalborg og Trekantsområdet.
Lige nu har vi ledige lærepladser i København, Aarhus og Trekantsområdet. 
*Opdateret 1. juli 2024

Som bygningsstruktør kan du se frem til et arbejde som foregår både ude og inde, oppe i højderne og helt nede på jorden, og med afvekslende, spændende opgaver. Bygningsstruktøren skaber bygningsværker i beton som bl.a. boliger, fabrikker, skoler, havne, broer og meget mere. Du lærer bl.a. at bruge de IT-systemer, som bruges på en byggeplads, men du får også lov til at bygge med alverdens materialer som fx træ, stål, beton, glas, plast og jern. Alsidigheden giver dig kvalifikationer, som er eftertragtet mange steder – ikke mindst i en fremtid med større fokus på bæredygtig kvalitet. Som udlært kan du vælge at læse videre til eksempelvis byggetekniker, byggekoordinator eller bygningskonstruktør.

Interesseret?

Er du interesseret i at søge en lære- eller elevplads, så send os en kort ansøgning med følgende info:

 • Lidt om hvorfor du søger denne lære-/elevplads
 • Om du er i gang med et skoleforløb
 • Om du har tidligere joberfaringer og/eller andre uddannelser (eller vedlæg et CV, hvis du har et)

  Hvis du har spørgsmål til lærlinge- og elevpladser i NCC, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Louise Liengaard på telefon 4195 2184 eller e-mail louise.liengaard@ncc.dk. Ansøgninger skal sendes via hjemmesiden, ikke på mail.

  Byg med os – sammen med de bedste kolleger i branchen!

  I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde.

  At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde. I læretiden bliver du sat sammen med dygtige og erfarne kollegaer, så du får de bedste muligheder for at blive bedre til dit fag. 

  Læs mere om at være lærling i NCC på vores hjemmeside: https://www.ncc.dk/arbejd-hos-ncc/larling-i-ncc/


  NCC – en af de førende virksomheder i Norden


  Ansøg her