Vejasfaltørlærling til NCC

Ansøg senest: 2024-12-31
By: Hybrid

Ansøg her

Bliv vejsasfaltørlærling hos NCC

NCC har vejasfaltørlærlinge i Glostrup, Kolding, Brejning, Trige, Aalborg og Odense. 

Når du arbejder som vejasfaltør, er du med til at lægge asfalt på gader og veje. Først fejer vejasfaltørerne arealet og gør det klæbrigt. Det gør man med særlige maskiner. Man bruger også maskiner til at udlægge asfaltmaterialerne, og belægningen trykkes sammen med tromler. Hvis der kun er huller i vejbelægningen, udfører man reparationen manuelt. Der findes asfalttyper til mange forskellige formål, afhængigt af vejbelastning osv. Du skal vide, hvilken asfalt der skal bruges, og hvordan de enkelte asfalttyper skal behandles.

Interesseret?

Er du interesseret i at søge en lære- eller elevplads, så send os en kort ansøgning med følgende info:

  • Lidt om hvorfor du søger denne lære-/elevplads
  • Om du er i gang med et skoleforløb
  • Om du har tidligere joberfaringer og/eller andre uddannelser (eller vedlæg et CV, hvis du har et)

Hvis du har spørgsmål til lærlinge- og elevpladser i NCC, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Louise Liengaard på telefon 4195 2184 eller e-mail louise.liengaard@ncc.dk. Ansøgninger skal sendes via hjemmesiden, ikke på mail.

Byg med os – sammen med de bedste kolleger i branchen!

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde.

At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde. I læretiden bliver du sat sammen med dygtige og erfarne kollegaer, så du får de bedste muligheder for at blive bedre til dit fag. 

Læs mere om at være lærling i NCC på vores hjemmeside: https://www.ncc.dk/arbejd-hos-ncc/larling-i-ncc/


NCC – en af de førende virksomheder i Norden


Ansøg her