Mød vores teams

NCC er fuld af dygtige, erfarne og hjælpsomme teams, som sammen gør NCC stærkere. Teams med et stærkt samarbejde, godt humør, holdånd, hjælpsomhed og godt kollegaskab. Teams, der deler ud af deres viden og erfaring, leverer høj kvalitet, får processer til at glide effektivt, og som er med til at gøre NCC til en rigtig god arbejdsplads

Månedens_team_august
Månedens NCC team - august

Denne måneds team tæller kolleger fra både Hercules og Civil Engineering. Teamet har de sidste par år haft en central arbejdsplads som nabo til Det Kgl. Teater på Kgs. Nytorv. Her har de udført den transfertunnel, som forbinder den "gamle" metro med den nye Cityring

Blandt de 17 nye metrostationer, er Kgs. Nytorv en af de ganske få, der kan nå af blive færdige før den officielle åbning af den nye Cityring metro. Stationen på Kgs. Nytorv er et knudepunkt i Cityringen, Med passagerer fra både den eksisterende og den nye linjer, vil metrostationen på Kgs. Nytorv være blandt Københavns mest travle metrostationer, kun overgået af Hovedbanen og Nørreport.

150 NCC-kolleger har bidraget og projektet har været præget af høj kompleksitet, der har krævet godt samarbejde og god kommunikation både i teamet og med bygherren for at undgå voldsomme forsinkelser.

"De mennesker, der udgør Månedens NCC Team for august, er det team, der har været centralt for projektet, men i virkeligheden har langt flere bidraget til udførelsen," sagde projektleder Christian Foshammer ved uddelingen af diplomer til Månedens Team. "På funktionærsiden har 120 NCC-kolleger haft en finger med i spillet i større eller mindre grad, og cirka 30 af NCC's egne timelønnede har været involveret."

Månedens_team_juli
Månedens NCC team - juli

Sekretærgruppen i NCC er fordelt på hovedkontoret i Søborg og på tre lokationer i det jyske. I indstillingen af alle NCC's sekretærer lyder det, at "de er limen, der binder vores virksomhed sammen. De skaber sammenhængskraft." Det er en ofte overset medarbejdergruppe, der fortjener at blive hyldet.

"Tag det her som en ros og anerkendelse for jeres store arbejde," sagde direktør Palle Bjerre Rasmussen, da sekretærerne i Gladsaxe Company House var indkaldt til møde med titlen Sommeroverraskelse.

Den danske sekretærgruppe rummer mange forskellige kolleger, der løser en lang række forskelligartede opgaver, som bidrager til at få ting til at ske, og det er ofte dem, der sørger for at få bundet de løse ender.

"NCC er summen af de mange gode teams, vi har, som fungerer rigtig godt," siger direktør Palle Bjerre Rasmussen, som fortalte, at da indstillingen kom til direktionen, så var de enige om, at det var et rigtig godt forslag.

Månedens_team_juini
Månedens NCC team - Juni

Produktionsteamet på Falkoner Centret tæller kolleger fra Renovering, Tømrer egenproduktion, El egenproduktion, Råhus og Arbejdsmiljø. I to og et halvt år har der været arbejdet på den store og komplekse renoveringsopgave, og nu er opgaven afleveret, og den nye lejer, Scandic Hotels, er gået i gang med indretningen af deres nye hotel

Teamet lever 100 % op til NCC's værdier om tillid, ærlighed, respekt og pionerånd, og på trods af opgavens størrelse og kompleksitet har holdet hurtigt fundet hinanden, en fælles retning og formået at udnytte de mange forskellige kompetencer, som hvert medlem kunne tilføre projektet.

Teamets medlemmer har været eminente til at hjælpe hinanden på tværs samt tage en jævnlig timeout fra produktionen for at tale om samarbejde, arbejdsmiljø og arbejdsglæde. De har været gode til at give plads til hinandens forskelligheder og udvise stor respekt for alles holdninger og synsvinkler. Med andre ord har de spillet hinanden gode – både på det personlige plan og på tværs af afdelingerne i konsortiet. Det er i vores øjne den rette opskrift på en vinderkultur.

maj-team-med-diplomer
Månedens NCC team - Maj

Det vindende team arbejder i Danmarks eneste granitbrud, som ligger ved Rønne på Bornholm. Den bornholmske granit er siden 1873 blevet brudt i NCC's granitbrud, som er en del af Råstoffer i NCC Industry.

"Det var en dejlig overraskelse for alle, og de blev alle meget glade," fortæller site assistent Xenia Christensen, der arbejder i Asfalt, men som også er en del af månedens team, fordi hun altid er klar til at hjælpe holdet, når der er bruge for det.

Driftsleder Poul-Rikard Ebbesen sagde blandt andet: "Holdet har løftet i flok, og alle stiller op, og det skal I have tak for. Vi er kun så stærke som det svageste led, og det er meget stærkt. Jeg håber I fortsætter den gode stil, og I skal alle have mange tak for jeres store indsats."

Holdet var alle enige om at det var en rigtig god overraskelse, og de var stolte af at blive udvalgt. Mange gav udtryk for, at det var dejligt at blive påskønnet.

"Jeg var selv glad for at blive anset som en af teamet, da jeg ellers arbejder i asfalt," siger Xenia, "men hjælper til i råstoffer ind i mellem, og det er rørende, at der bliver sat pris på det."

ncc-team-april_lille
Månedens NCC team - April

Teamet bag Kronløbsøen blev overrasket af Ole Faurby, direktør i PD, der kom for at ønske dem til lykke med titlen som månedens team.

Over 50 kolleger fra så forskellige dele af forretningen som Byggeri Øst, Hercules, Civil, Jura, Salg, El-afdelingen, Tømrerafdelingen, Engineering, Faglig sparring har sammen bragt en af NCC Danmarks største ordrer i hus.

Områdedirektør Trine Tindborg Skou fortæller, at det er et hold, der har holdt fokus på at nå et fælles mål. Alle har stillet op og bakket hinanden op, når der har været behov for det. Teamet har arbejdet med et højt informationsniveau undervejs, og klare grænseflader har sikret, at opgaverne er blevet løst. Alle bolde er blevet fanget og behandlet. Hvis teamet har givet udtryk for, at der har været behov for hjælp, er den blevet givet hurtigt. Hvis nogle har været trætte, har projektledelsen sikret, at der er kommet hurtig hjælp.

"Der har hele tiden været en tro på at vi nok skulle vinde sagen" fortæller Trine Tindborg.