Mød vores teams

NCC er fuld af dygtige, erfarne og hjælpsomme teams, som sammen gør NCC stærkere. Teams med et stærkt samarbejde, godt humør, holdånd, hjælpsomhed og godt kollegaskab. Teams, der deler ud af deres viden og erfaring, leverer høj kvalitet, får processer til at glide effektivt, og som er med til at gøre NCC til en rigtig god arbejdsplads

ncc-team-april_lille
Normineret_team2
Månedens NCC Team – Marts

Marts måneds team arbejder på et stort kabelprojekt for Energinet. Det er et team, der består af både nye og gamle NCC-medarbejdere, meget erfarne og mindre erfarne. Sammen får de tingene til at lykkes.

En særlig udfordring på opgaven er, at de ofte arbejder i stærkt trafikerede områder og under tidspres, men de formår alligevel at holde stemningen god og humøret højt.

Udnævnelsen af Månedens Team er en del af NCC's kampagne, hvor vi sætter fokus på vinderkultur og på, at vi er stærkest og når det bedste resultater, når vi arbejder sammen.

"Det med at skulle noget sammen som hold giver noget særligt," sagde Flemming Carlsen og afslørede en fortid i vandpolo, hvor det også er helt afgørende, at holdet arbejder godt sammen. "Men gode resultater kommer ikke af sig selv. Man skal øve sig, og det har I gjort her. Og så har I også formået at samle mange af NCC's kompetencer i det her projekt, og det er meget imponerende. Det var en af grundene til, at NCC DK's ledelse har valgt jeres hold blandt en række nominerede."

"Det er dejligt at Teamet bliver anerkendt for det fine stykke arbejde, som der bliver udført hver dag. Det gør mig glad at ledelsen kommer ned i øjenhøjde og anerkender vores sammenhold," siger studentermedhjælper Steffen Hansen, der er ingeniørstuderende fra DTU. "Vi har alle forskellige kompetencer og baggrunde, hvilket gør at vi har fået et alsidigt team, som kan klare hverdagens udfordringer. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og så er det også vigtigt at vi alle kan grine sammen og vi føler at vi bliver hørt." #sammenervistærkest