Ingeniørpraktikanter, konstruktørpraktikanter, byggeri, Kronløbsøen

Praktikantstillinger inden for byggeri og anlæg

Vi ansætter mange praktikanter hvert semester, både ingeniør-, konstruktør-, byggekoordinator- og maskinmesterstuderende med flere. Praktikstillinger for foråret, slåes op omkring september måned, mens efterårets stillinger slåes op omkring januar måned. Vi lægger løbende nye praktikstillinger op, så tilmeld dig gerne vores jobagent, så du får besked, når der kommer en ny jobannonce.

 

 

Der er nu 31 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikplads i NCC - bæredygtighed i ProjektDesign, Aarhus, Forår 2024

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende med en bæredygtig profil? Vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række af vores spændende byggeprojekter? Så bliv praktikant hos NCC ProjektDesign, hvor byggeprojekterne skabes.

Praktikplads i NCC, Beton & Råhus Vest, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare skal overstås, men med ægte mulighed for at få hands-on erfaring på et stort byggeprojekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Beton & Råhus Vest i NCC.

Praktikplads i NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Forår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så er du måske vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikant hos Renovering Vest i NCC.

Praktikpladser i NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få hands-on erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Storkøbenhavn.

Praktikplads i NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter hos Renovering i NCC.

Praktikplads i NCC, Byggeri, Jylland Nord, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få hands-on erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Nordjylland.

Praktikplads i NCC, Virtual Design & Construction, Forår 2024

Vil du have en praktikperiode, hvor du får stort indblik i hvordan en entreprenørvirksomhed bruger digitale værktøjer til at gøre byggeprocesserne endnu skarpere? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC’s Virtual Design & Construction-afdeling i enten Søborg eller Aarhus.

Praktikplads i NCC, Kommunikation, Forår 2024

Er du en ambitiøs studerende med en skarp pen og erfaring med SoMe/digitale medier? Er du godt i gang med dit studie inden for kommunikation, marketing, branding eller lignende? Brænder du for virksomhedskommunikation? Så er du måske den praktikant vi glæder os til at arbejde sammen med i foråret 2024.

Praktikplads i NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med funderingsarbejdet på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Hercules, hvor du arbejder med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikplads i Jakobsen & Blindkilde - en del af NCC, Midtjylland, Forår 2024

Praktikplads med opgaver inden for den grønne omstilling Drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark på et projekt hvor du får både den teoretiske og den praktiske del af arbejdet? Så er du måske vores kommende praktikant til Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland.

Praktikplads i NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med anlægsbranchen på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Forsyning, hvor du lærer at styre projekter og at holde fremdrift.

Praktikplads i NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2024

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikplads som El-installatør til NCC, Storkøbenhavn, Forår 2024

Er du el-installatørstuderende og vil du prøve din teoretiske viden af på nybyg- og renoveringsprojekter hos en stor entreprenør? Så bliv en af vores kommende praktikanter i el-afdelingen til foråret 2024.

Praktikplads i NCC, Forsyning og anlæg, København/Sjælland, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter? Vil du prøve kræfter med entreprise- og projektledelse, samt egenproduktion og samtidig få hands-on erfaring på et spændende projekt? Som praktikant i Forsyning og anlæg oplever du projekter i forskellige faser og stifter bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.