Praktikantstillinger hos NCC

Der er nu 16 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikant til NCC, Beton & Råhus, Aarhus, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du arbejde på et nytænkende projekt med et bæredygtigt fokus? På Danmarks højeste træhus ”Træ”, der skal ligge i Aarhus, vil du komme til at arbejde med træ og Co2 reduceret beton, som bare nogle af de klimavenlige materialer, byggeriet skal bestå af.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2023

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Forår 2023

Vil du gerne have et indblik i, hvad det vil sige at bedrive byggeledelse, og i praksis lære hvordan man planlægger og styrer et byggeri? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter.

Praktikanter til NCC’s træbyggerier i Odense, forår 2023

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri eller en robotfabrik i træ? Så kig nærmere på vores praktikantstillinger i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi pivstolte af at være i gang med disse banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Praktikanter til NCC Hercules, Øst- og Vestdanmark, Forår 2023

Er du ingeniørstuderende og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Forår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med fx både ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2023

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

Praktikanter til NCC, Byggeri i Nordjylland, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du ved indtrædelse i projektteamet, assisterer og driver dele af projektet til kundens tilfredsstillelse? I vores afdeling Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til foråret 2023.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Forår 2023

Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus.

Cecilia Lutsch

HR Specialist, Employer Branding & Onboarding, NCC Danmark