Ingeniørpraktikanter, konstruktørpraktikanter, byggeri, Kronløbsøen

Praktikantstillinger inden for byggeri og anlæg

Vi ansætter mange praktikanter hvert semester, både ingeniør-, konstruktør-, byggekoordinator- og maskinmesterstuderende med flere. Praktikstillinger for foråret, slåes op omkring september måned, mens efterårets stillinger slåes op omkring januar måned. Vi lægger løbende nye praktikstillinger op, så tilmeld dig gerne vores jobagent, så du får besked, når der kommer en ny jobannonce.

Der er nu 34 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikplads i NCC, Beton & Råhus, Syddanmark, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare skal overstås, men med ægte mulighed for at få praktisk erfaring på et stort byggeprojekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Beton & Råhus Vest i NCC.

Praktikplads i NCC, Kommunikation, Efterår 2024

Er du en ambitiøs studerende med en skarp pen og erfaring med SoMe/digitale medier? Er du godt i gang med dit studie inden for kommunikation, marketing, branding eller lignende? Brænder du for virksomhedskommunikation? Så er du måske den praktikant vi glæder os til at arbejde sammen med i efteråret 2024.

Praktikplads med opgaver inden for den grønne omstilling – Jakobsen & Blindkilde - en del af NCC, Midtjylland, Efterår 2024

Drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark på et projekt hvor du får både den teoretiske og den praktiske del af arbejdet? Så er du måske vores kommende praktikant til Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland.

Praktikplads i NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2024

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikplads i NCC – bæredygtighed i ProjektDesign, Aarhus, Efterår 2024

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende med en bæredygtig profil? Vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række af vores spændende byggeprojekter? Så bliv praktikant hos NCC ProjektDesign, hvor byggeprojekterne skabes.

Praktikplads i NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Efterår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så er du måske vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikant hos Renovering Vest i NCC.

Praktikplads i NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med funderingsarbejdet på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Hercules, hvor du arbejder med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikplads i NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare skal overstås, men med ægte mulighed for at få praktisk erfaring på et stort byggeprojekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Beton & Råhus Vest i NCC.

Praktikpladser i NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få praktisk erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Storkøbenhavn.

Praktikplads i NCC, Forsyning og anlæg, København/Sjælland, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter? Vil du prøve kræfter med entreprise- og projektledelse, samt egenproduktion og samtidig få praktisk erfaring på et spændende projekt? Som praktikant i Forsyning og anlæg oplever du projekter i forskellige faser og stifter bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikplads i NCC, Asfalt, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med asfaltbranchen på flere fronter? Udforsk asfaltbranchens verden sammen med os i en spændende og lærerig praktikperiode.

Praktikplads i NCC, Byggeri Vest, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, med mulighed for at prøve dine kompetencer af på et stort og prestigefyldt projekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Byggeri Vest i NCC. Som praktikant på dette projekt i Byggeri Vest afdelingen i NCC får du kendskab til hverdagen og de dertilhørende udfordringer på en stor byggeplads.