Praktikantstillinger hos NCC

Der er nu 29 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2023

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Efterår 2023

Vil du gerne have et indblik i, hvad det vil sige at bedrive byggeledelse, og i praksis lære hvordan man planlægger og styrer et byggeri? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter.

Praktikanter til NCC Hercules, Øst- og Vestdanmark, Efterår 2023

Er du ingeniørstuderende og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikanter til NCC, Byggeri i Nordjylland, Efterår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du ved indtrædelse i projektteamet, assisterer og driver dele af projektet til kundens tilfredsstillelse? I vores afdeling Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2023.

Praktikanter til NCC’s træbyggerier i Odense, Efterår 2023

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri eller en robotfabrik i træ? Så kig nærmere på vores praktikantstillinger i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi pivstolte af at være i gang med disse banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Praktikant med fokus på bæredygtighed til NCC, ProjektDesign, Aarhus, Efterår 2023

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, med en bæredygtig profil og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række spændende byggeprojekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Forår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med fx både ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til NCC Hercules Fundering, København, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende og synes du at fundering i egenproduktion, spunsramning, borede ankre, rammede og borede pæle og grundvandssænkning er spændende? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i København, blandt andet på vores projekt på Langelinie.

Maria Brenaa

HR Manager, Engineering og supportfunktioner