Praktikantstillinger hos NCC

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde, en del af NCC, Efterår 2022

Jakobsen & Blindkilde er en del af NCC. Vi udfører blandt andet boliger, erhvervsbyggeri og industri i total- og hovedentrepriser primært i det jyske. Vi arbejder på tværs af enheder i NCC, og udfører derfor ofte egenproduktion i jord-, kloak- og betonarbejde. Vi søger to praktikanter til vores projekter i Thisted og Viborg. 

Klik her for at blive praktikant i Jakobsen & Blindkilde

 

Praktikanter til El-afdelingen, Renovering, Efterår 2022

Er du el-installatørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? I el-afdelingen i vores renoveringsenhed i Storkøbenhavn søger vi en praktikant til efteråret 2022.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i El-afdelingen i Renovering

 

Praktikanter til Forsyning, Efterår 2022

Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet. Hos os er du ikke bare en medhjælper eller en byggepladsassistent; vi ved, at du kommer for at lære, så du får mulighed for at være med til alt, og du vil komme klogere tilbage til studiet, når du har været praktikant hos os.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Forsyning

 

Praktikanter til Beton & anlæg, Civil Engineering Efterår 2022

I NCC Civil Engineering udfører vi komplekse anlægs- og infrastrukturprojekter, bl.a. betonbygværker, som pumpestationer, spildevandsbassiner, drikkevandsbeholdere, samt ledningsarbejder, tunnelering og byggegruber. Vi er helt fremme på den digitale udvikling. Vi bruger droner, tablets, 3D print, 3D og 4D modeller, og vi er med til at drive den digitale udvikling. Der er derfor rig mulighed for at vise, hvad du kan bruge de nyeste teknologier til som praktikant på enten Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, Nyt Nordsjællands Hospital eller Gevninge Vandværk projekterne. 

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Beton & Anlæg

 

Praktikanter til Byggeri, Marmormolen København, Efterår 2022

Vi søger en praktikant til vores projekt på Marmormolen i København. Du vil være med til at styre og planlægge byggepladsen, med fokus på opfyldelse af vores ambitiøse bæredygtighedskriterier, samt varetagelse af arbejdsmiljø. Projektet er et 13.000 m2 stort kontorbyggeri, der opføres som to bygninger, der er forbundet med en ”svævende gangbro” i 5. sals højde. Det er et ambitiøst byggeri, fordi der, udover kvaliteten stilles særligt høje krav til tekniske og bæredygtige løsninger, der kan sikre en DGNB-guldcertifcering.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant på Marmormolen

 

Praktikanter til Råhus, Fyn/Sydjylland, Efterår 2022

Vi garanterer en spændende alsidig hverdag med varierende tværfaglige arbejdsopgaver, hvor du i tæt samarbejde med den øvrige byggeledelse på pladsen vil arbejde med sikkerhed og arbejdsmiljø, digitalt byggeri, byggepladsstyring, produktionsplanlægning, styring af logistik og tidsplaner, daglig koordinering med timelønnede og underentreprenører/leverandører, samt relevant mødedeltagelse.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Råhus

 

Praktikanter til Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2022

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Som praktikant indgår du derfor som en vigtig del af teamet, og du bliver en del af vores renoveringsenhed, der består af ca. 65 funktionærer og 80 håndværkere. Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Renovering

 

Praktikanter til Renovering Vest, Jylland Midt, Efterår 2022

Til vores projekt på Holbergshaven, som vi udfører for Boligkontoret Fredericia, søger vi en praktikant, som meget gerne må have en håndværksmæssig baggrund. Projektet omfatter renovering og ombygning af 84 lejemål i ét plan, opført i sammenbyggede blokke af 3-4 lejemål. Som praktikant på dette projekt, vil du typisk være med til planlægning, byggestyring, opfølgning og kvalitetssikring.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Renovering Vest

 

Praktikanter til VDC, Efterår 2022

Som praktikant i VDC (Virtual Design and Construction) i NCC er du med til at sætte skub i den digitale udvikling lige dér, hvor tingene sker. Det er meget motiverende at få lov til at være med til at udføre, udvikle og implementere nye digitale værktøjer i en virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling. VDC-afdelingen i NCC er en afdeling, der bruger digitale værktøjer til at supportere og samarbejde med resten af organisationen. Vi søger praktikanter til både Aarhus og Søborg.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i VDC

 

Praktikanter til Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus, Efterår 2022

Som praktikant i Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus vil du indgå i et stærkt produktionsteam sammensat af erfarne og yngre medarbejdere. Her vil du få et tæt og lærerigt samarbejde med både funktionærer og håndværkere, og vil assistere teamet med både planlægning, indkøb, styring og kvalitetssikring samt tilsyn af vores fag- og underentreprenører.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Byggeri Øst, Egenproduktion Råhus

 

Praktikanter til Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2022

NCC, Jylland Nord udfører alle former for nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentreprise i region Nordjylland. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i resten af NCC og drager nytte af hinandens kompetencer på tværs af organisationsstruktur. Som praktikant kan du komme til at arbejde på en boligforening, renoveringsopgave i Aalborg, Jetsmark skole i Jetsmark eller Søheltekvarteret, renoveringsopgave i Aalborg.

Ansøgningsfrist: 30-06-2022
Klik her for at blive praktikant i Byggeri Vest

Cecilia Lutsch

HR Specialist, Employer Branding & Onboarding, NCC Danmark