Frederiks Plads II, Aarhus - Company House

FULDT UDLEJET ! Frederiks Plads II i Aarhus er nu fuldt udlejet. Vi har skabt nye rammer til bl.a. Nordea, Nordicals, advokatfirmaet Rödstenen samt KPMG, som har fået en unik beliggenhed i centrum af Aarhus. Søger I nye lokaler i Aarhus? Så giv os et ring og lad os drøfte mulighederne. Vi hjælper jer gerne på vej.

Attraktiv beliggenhed centralt i Aarhus

Frederiks Plads II har adresse i hjertet af Aarhus - tæt på stationen, Bruuns Galleri og dermed høj synlighed i bybilledet.

Ejendommen byder på en lang række fordele:

  • Placering i byens absolutte centrum
  • Gode parkeringsmuligheder og tæt på banegården
  • Stor fælles kantine og veludstyrede mødelokaler
  • Fælles tagterrasse med formidabel udsigt over Aarhusbugten

Godt indeklima og lavt energiforbrug

Den nye ejendom er certificeret med GULD efter bæredygtigheds-standarden DGNB. Det betyder, at ejendommen lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed - og som lejer sparer man penge på energiforbruget og samtidig tilbydes medarbejderne et godt indeklima til gavn for trivsel og effektivitet.

Synergi og sammenhæng

Den centrale placering i byen skaber synergi og sammenhæng i hjertet af Aarhus. Sammen med Bruuns Galleri, EY-Huset, Aarhus City Tower, DGI-huset, Jægergården og Centralværkstedet, danner blandingen af bolig-, butiks- og kontorbygninger grundlag for en ny central bydel. Det hele er kombineret med store opholdsarealer på Frederiks Plads og passager for fodgængere og cyklister gennem området.

Der er gode forbindelser mod syd til Marselis Allé og mod vest til Bruuns Galleri - og man skal blot krydse et fortov for at komme til banegården. Mod øst giver en opholds- og trappepas­sage adgang til Spanien og den nye havnefront.

Søger I nye lokaler i Aarhus

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder i Aarhus og omegn.