Frederiks Plads II, Aarhus - Domicil eller Company House

Flyt ind i nyopført kontorejendom med unik beliggenhed i centrum af Aarhus. Her bliver I en del af ny og attraktiv bydel, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Den centrale placering i byen skaber synergi og sammenhæng i hjertet af Aarhus.

Attraktiv beliggenhed centralt i Aarhus

Her er en helt unik mulighed for at få adresse i hjertet af Aarhus - tæt på stationen, Bruuns Galleri og med mulighed for høj synlighed i bybilledet.

Ejendommen byder på en lang række fordele:

 • Placering i byens absolutte centrum
 • Gode parkeringsmuligheder og tæt på banegården
 • Stor fælles kantine og veludstyrede mødelokaler
 • Fælles tagterrasse med formidabel udsigt over Aarhusbugten

Godt indeklima og lavt energiforbrug

Den nye ejendom bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden, og målet er en guldkarakter. Det betyder, at ejendommen lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed - og som lejere vil I kunne spare penge på energiforbruget og samtidig tilbyde jeres medarbejdere et godt indeklima til gavn for trivsel og effektivitet.

Synergi og sammenhæng

Den centrale placering i byen skaber synergi og sammenhæng i hjertet af Aarhus. Sammen med Bruuns Galleri, EY-Huset, Aarhus City Tower, DGI-huset, Jægergården og Centralværkstedet, vil blandingen af bolig-, butiks- og kontorbygninger danne grundlag for en ny central bydel. Kombineret med store opholdsarealer på Frederiks Plads og passager for fodgængere og cyklister gennem området vil det åbne sig for de omkringliggende gader.

Der er gode forbindelser mod syd til Marselis Allé og mod vest til Bruuns Galleri - og I skal blot krydse et fortov for at komme til banegården. Mod øst giver en opholds- og trappepas­sage adgang til Spanien og den nye havnefront.

Markant og tilpasset byggeri med unik beliggenhed

Bebyggelsen vil stå som en skulptur i byens kommende skyline og tilføre nye og dynamiske aspekter til det centrum, som naturligt opstår omkring Banegården og Rutebilstationen. Materialemæssigt og i sine former vil den være i harmoni med byens lavere bygninger ved Jægergårdsgade. Samtidig tilføres midtbyen nyt liv, og hele kvarteret omkring Værkmestergade og Jægergårdsgade åbner sig mod resten af byen.

Integreret bydel i høj kvalitet

Bygningernes arkitektur vil i form og materialer få et gennemgående tema med fokus på høj kvalitet. Bygningerne bliver således med facader i naturmateriale som gul tegl, som matcher flere af de betyde­lige bygninger i området, blandt andet banegården og de bevarede bygninger fra Centralværkstederne. Bygningernes arkitek­tur vil trække klare materialereferencer til Frede­riksbjerg og derved forankre Frederiks Plads som en naturlig, integreret bydel. Ind imod Frederiks Plads vil facaderne i erhvervsbygningerne trappe op og danne terrasser i forskellige niveauer og være udført primært i glas og aluminium.

Byens nye mødested

Bygningerne på Frederiks Plads bliver placeret sådan, at der ud mod Spanien og Værksmestergade bygges erhvervsejendomme, mens der mod Jægergårdsgade og den sydlige ende af Værksmestergade er boliger. I alle bygninger er der i stueetagen planlagt butikker, café eller restau­ranter ind imod Frederiks Plads.

Frederiks Plads bliver et nyt supplement til byens eksisterende pladser. Her vil der være rum i mindre indrettede "øer" til pauser samt et aktivt caféliv, hygge, leg, shopping og møder mellem mennesker. Her er plads til mangfoldighed, som passer til byens borgere, og det vil hurtigt blive et attraktivt opholdssted. Pladsen bliver grøn, venlig og fleksibel, så den kan indrettes efter årstiden. Centralt skabes der rum til en legeplads og forskellige aktiviteter, der vil bidrage til at give liv og stemning året rundt, og bydelen vil få et stemningsskabende samlings­punkt - byens nye mødested.

Få mere at vide

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder for at få adresse på Frederiks Plads.

Allan Schouv Jakobsen

Kundedirektør, NCC Property Development

Data
 • By: Aarhus
 • Projekt-type: Kontor, Retail
 • Projekt-status: Kommende, Til leje
 • Kontor: 725–3625 m²
 • Indflytningsklar: ult. 2021
 • Certifikater: DGNB Guld
 • Arkitekt: C.F.Møller

Kontakt

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse