Igangværende

Vallensbæk Company House IV

Vi har allerede udlejet over 7.000 m² i Vallensbæk til både nationale og internationale virksomheder. Din virksomhed har også muligheden for at blive en del af et attraktivt, internationalt kontormiljø med gratis parkering og hurtig adgang til motorvej og lufthavn.

Kontor til leje i færdigopført kontorhus - fleksible lejemål og ideel placering

Hele Vallensbæk Company House IV står nu opført, og flere lejere er allerede flyttet ind, som eksempelvis Takeda, Sennheiser, Orkla Foods, Agat Ejendomme og Daloc. 

Her er muligheden for at få kontor i en lys, moderne flerbrugerejendom med fleksible indretningsmuligheder, gode fællesfaciliteter og et rigtig godt indeklima. Med direkte adgang fra motorvejen, kort afstand til lufthavnen og gåafstand til offentlig transport er det nemt for jeres gæster og medarbejdere at komme til og fra kontoret.

Kom nemt til og fra kontoret 

Med direkte adgang fra motorvejen og gratis parkering er det nemt for gæster og medarbejdere at komme til og fra kontorerne i Vallensbæk Company House IV. Her er I langt fra den tætte trafik og parkeringsproblemerne i indre by. Alligevel er der kun 15 min. til Rådhuspladsen og Københavns Lufthavn. 

Vallensbæk Company House ligger i gåafstand fra Vallensbæk Station, og der er cykelsti til døren.

Vallensbæk Stationstorv, der ligger bare 5 min. gang fra kontoret, byder på fine indkøbsmuligheder på vejen hjem.

Kontakt

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse