Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC anlægger klimasikret parkeringsplads ved Klimatorium i Lemvig

Det internationale klimacenter Klimatorium i Lemvig får en klimasikret parkeringsplads, som udover at sikre området mod oversvømmelser ved kraftig regn, skal bruges til udendørs udstillinger om klimatilpasning.

10 års fokus på sikkerhed har givet pote

NCC holder for 10. år i træk Awareness Day, hvor alle 15.500 medarbejdere i den nordiske koncern sætter fokus på et sikkert arbejdsmiljø. Siden indførelsen af dagen i 2011 er antallet af ulykker faldet til under en tredjedel i Danmark.

NCC afleverer 234 nye dele-venlige lejligheder i Aarhus

De nye lejeboliger på Gøteborg Allé skal være med til at mætte behovet for mindre boliger i studiebyen Aarhus. Det har været to år undervejs siden sygeplejeskolen blev revet ned, og resultatet er et fantastisk byggeri.

Effektiv løsning får facaden til at rejse sig hurtigt på nyt kontorbyggeri på Frederiks Plads

Pladsen er trang på det næstsidste byggefelt på Frederiks Plads midt i Aarhus. Derfor er NCC gået en alternativ vej og udviklet en løsning, hvor færdige facadeelementer med kran hejses nemt og hurtigt på plads.

NCC lægger klimavenlig asfalt på Vestmotorvejen

Strækningen mellem Vemmelev og Korsør på E20 bliver nu belagt med en hel særlig type asfalt, der skaber mindre CO2-udledning fra vejene end de asfalttyper, som hidtil er anvendt.

Det sker i NCC

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email