Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC afleverer Artium – Brandes nye kulturhus

Borgere, lærere og elever i Ikast-Brande Kommune har fået et nyt kulturhus. Navnet er Artium, og eleverne på folkeskoledelen har netop taget den i brug til skolestart.

NCC har lagt sidste hånd stort renoveringsprojekt – Kontorbygning er genopstået som femstjernet hotel

Siden foråret 2018 har NCC arbejdet på Strandgade 7 på Christianshavn, hvor sidste hånd nu er lagt på den store bygning, der nu tager hul på sit nye liv som NH Collection Copenhagen.

Jakobsen & Blindkilde skal bygge Thisteds idræts- og sundhedscampus ved Thyhallen

Thyhallen, der er ved at blive udbygget og moderniseret, får i anden etape også et særligt campusmiljø omkring uddannelse, sundhed og idræt. Byggeriet udføres af Jakobsen & Blindkilde sammen med Cubo Arkitekter og rådgivere fra Niras. Prisen er knap 52 mio. kr.

NCC bygger nyt kontorhus for PensionDanmark på Marmormolen i København

PensionDanmark og NCC har underskrevet kontrakt på byggeriet af et 13.000 kvadratmeter stort kontorhus til ca. 286 mio. kr. Byggeriet skal som minimum opnå bæredygtighedscertificering på DGNB Guld.

NCC lægger kilometervis af klimavenlig asfalt

Her efter sommerferien rykker NCC ud med endnu mere klimavenlig asfalt på de danske statsveje. Den nye type asfalt skal medvirke til at reducere CO2-udledningen fra bilerne

Det sker i NCC

Holdbare veje til Greve Golfklub

Greve Golfklubs indkørselsvej er ikke blot nyrenoveret. Den er også bygget op af genbrugsasfalt og overfladebelægninger baseret på vegetabilske olier.

NCC indgår tæt samarbejde med Hillerød og Halsnæs forsyningsselskaber i partneringaftale med Arkil

De to nordsjællandske forsyningsselskaber, Halsnæs Forsyning og Hillerød Forsyning, indgår partneringaftale med Arkil og NCC. De to entreprenører skal i de kommende år udføre fem store separatkloakeringsprojekter for de to forsyninger for cirka 600 mio. kr. Aftalen om det tætte samarbejde er til gavn for alle parter

Ny 2-meter fræser i fuld gang på Holbækmotorvejen

I de sene aften- og nattetimer knokler vores dygtige fræser-team på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup. I godt selskab med vores nye 2-meter fræser er vi i fuld gang med at fræse alt den gamle asfalt af den fem kilometer lange strækning, så motorvejen kan blive klar til at få ny CO2-reducerende asfalt (KVS).

Bentonit membran til udvidelse af deponi i Norge

Den norske producent af rustfrit stål, Eramet, har endnu en gang sat Dantonit på en spændende opgave.

Dedikeret samarbejde har skabt skræddersyet hjem til DFDS

NCC har afleveret Rederi- og logistikvirksomhedens nye hovedsæde. Det er skabt gennem et dedikeret og detaljeorienteret samarbejde med PensionDanmark og DFDS.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email