Mød vores medarbejdere på bloggen

NCC's blog

På vores blog sætter vi fokus på mange forskellige sider af bygge- og anlægsbranchen. Vi ser indad og kigger ud. Vi skriver om alt det, vi brænder for; nybyggeri, renovering, anlæg, digitalisering, bæredygtighed, uddannelse og det gode arbejds- og kontorliv.

Store træprojekter vil rykke branchen

Byggeri med træ er spændende og imponerende, men det kan være svært at relatere til hverdagens byggeprojekter. Vi skal få gjort træbyggeri bygbart, så det bliver en naturlig del af vores daglige arbejde.

Forandringsparathed er en nødvendighed ved renovering

Jeg har arbejdet i byggebranchen i over 40 år. Først som tømrer, siden som bygningskonstruktør og som arbejdsleder i forskellige virksomheder. De sidste 23 år i NCC’s renoveringsenhed.

Sikkerhed kræver synlige ledere

Lad os se det i øjnene. Et sundt og sikkert arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Det kræver først og fremmest nogle viljefaste ledere, der støtter op om sikkerhedsarbejdet, er tydelige i ord og handling, og som forstår, at den menneskelige bundlinje er mindst lige så vigtig som drift og økonomi.

Det kan godt lade sig gøre!

Jeg har altid valgt at se udfordringer frem for problemer. Der er ikke noget, jeg ikke kan. Så til trods for min ordblindhed og min gymnasiale baggrund, valgte jeg mit drømmestudie: Bygningskonstruktør.

Plads til åbenhed, selvstændighed og holdånd

Jeg blev uddannet arkitekt tilbage i 2000, og har siden arbejdet som arkitekt i hele ti forskellige stillinger samt i en underviserstilling, som varede i fem år.

Man må ikke være for fin til lidt praktisk arbejde

Aalborgenseren Hans Godballe er uddannet tømrer, men arbejdede kun i en måned i faget, før han kastede sig over uddannelsen til bygningskonstruktør. I dag er han produktionschef i NCC’s byggeenhed i Nordjylland.

Unik indsigt i drømmebranchen

Det var naturligt for mig at søge beskæftigelse hos NCC, da de er en af de førende virksomheder inden for byggeri og anlæg i Danmark med spændende og komplekse byggeprojekter. Jeg har altid været fascineret af, hvordan et byggeri tager form, og netop derfor var det oplagt for mig at være her, da NCC appellerer til mine ønsker om at videreudvikle mig inden for det felt.

Pigerne skal selv vælge byggebranchen til

I anledning af Kvindernes Kampdag har vores HR-direktør gjort sig nogle tanker om, hvor langt byggebranchen er kommet i forhold til ligestilling, og hvordan vi kan komme endnu længere.

Større faglig stolthed – refleksioner i kølvandet på DM i Skills

En fejring af håndværket og en anerkendelse af de håndværksmæssige uddannelser og – ikke mindst – et kæmpe stort skulderklap til de dygtige unge mennesker, der stiller op til konkurrencen i deres fag.

Uden tillid og samarbejde kører projekter af sporet

Uden tillid og samarbejde vil byggebranchen fortsat opleve projekter, der går skævt, og som skaber splid og dårlige resultater for alle parter.