NCCs blog

Her diskuterer vi emner som byggeri, fremtidens kontor, bæredygtighed, infrastruktur, studerende og den levende by. Vi tænker videre end vejen, svømmehallen, kontoret og broen, som vi bygger. Vi vil inspirere og skabe dialog med dig, som læser med. Nedenfor er de 10 seneste blogindlæg. Velkommen!

Sådan bidrager NCC til FN’s verdensmål

Verdens ledere har vedtaget 17 mål og 169 delmål, som har til formål at imødegå de mest presserende sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer inden år 2030. NCC hilser dagsordenen velkommen og kan se, at vi er på rette vej, når vi taler om vores tilbud, men også, at dagsordenens mål kan give os en ide Inlägget Sådan bidrager NCC til FN’s verdensmål dök först upp på NCC Blog.

Kontorets betydning for dine medarbejderes trivsel

Har du nogensinde tænkt over, hvad kontoret betyder for dine medarbejderes trivsel og effektivitet? Og hvilken betydning det har for din bundlinje? Hos NCC Property Development er vores fokus at udvikle kontorhuse, som mennesker kan trives i.

Blomstrende områder i blomstrende byer

Når NCC arbejder med byudvikling, er det utrolig vigtigt for os, at vi udvikler miljøer, som både fungerer i dag og i fremtiden. Det gælder både udendørs- og indendørsmiljøer. Hvordan skaber vi et fysisk indbydende miljø, hvor folk har lyst til at bo om fem eller ti år? Selvom NCC primært arbejder i Norden, er Inlägget Blomstrende områder i blomstrende byer dök först upp på NCC Blog.

Nytænkning med respekt for historien

For NCC er helhedsperspektivet vigtigt, når vi arbejder med byudvikling. Vi lægger især stor vægt på bæredygtighed. Det handler ikke kun om miljøvenlige materialer og produkter i byggeprocessen, men om at opbygge en kultur af tanker og handlinger, som hjælper os med at identificere og optimere bæredygtige løsninger for alle de projekter, som vi udvikler.

Alle skal have en sikker arbejdsplads

Denne uge arrangerer NCC Health and Safety week. NCC har igennem flere år afholdt HMS-ugen, og vi ved, at denne uge bidrager til at skabe stort engagement, og til at sikkerheden på arbejdspladsen sættes i fokus.

Kontorindretning der skaber trivsel

For NCC Property Development er det utroligt vigtigt, at vi udvikler ejendomme, som er med til at sikre, at folk trives på deres arbejdsplads. Medarbejdere, der trives og har det godt, præsterer bedre, er mere produktive og er i stand til at udvikle sig professionelt.

Næste skridt mod en bæredygtig fremtid

NCC skal forny branchen og tilbyde de bedste og mest holdbare løsninger. Hos NCC Property Development har vi integreret arbejdet med bæredygtighed i udviklingsarbejdet. Bæredygtighed og vækst skal gå hånd i hånd.

Undgå døde områder og træf bedre beslutninger om kontorindretning

Døde områder eksisterer i alle virksomheder. Tænk blot på sofahjørnet, hvor ingen sætter sig, reolen med fagbøger og tidsskrifter, som aldrig bliver læst, eller loungeområdet, som hverken bruges til spontane møder eller vidensdeling.

Fire veje til sikkerhed på arbejdspladsen

Hver dag får arbejdsulykker alvorlige følger for medarbejdere, som får varige fysiske og psykiske skader eller i værste fald mister livet. Derfor er der forsket meget i sikkerhed på arbejdspladser, hvor forskerne bl.

5 tips til onboarding af din nye medarbejder

Når en ny medarbejder starter, vil hun møde opgaver og udfordringer, som hun måske ikke har stået over for før. Virksomhedens kultur og værdier kan fremstå uklare, ligesom rutiner og traditioner kan virke fremmede.