NCCs blog

Her diskuterer vi emner som byggeri, fremtidens kontor, bæredygtighed, infrastruktur, studerende og den levende by. Vi tænker videre end vejen, svømmehallen, kontoret og broen, som vi bygger. Vi vil inspirere og skabe dialog med dig, som læser med. Nedenfor er de 10 seneste blogindlæg. Velkommen!

Vi skal arbejde sikkert – eller slet ikke!

Vi skal arbejde sikkert – eller slet ikke. Så enkelt kan det siges. På årets Awareness Day i NCC sætter vi fokus på ’Time-out’ – et simpelt og potentielt livreddende redskab, som vi alle har et ansvar for at bruge for at beskytte os selv og hinanden mod arbejdsulykker.

Ude godt, men hjemme bedst …

En fortælling om hvorfor jeg efter seks år hos NCC skiftede job, for så at lande tilbage på min stol i NCC igen efter seks måneder.

Sikkerhed – vi kan alle gøre en forskel!

Et sundt og sikkert arbejdsmiljø er helt grundlæggende for, at vi har det godt, når vi går på arbejde, og for at vi lykkes med vores opgaver. Det er en fælles opgave for alle på arbejdspladsen. Her giver jeg mit bud på, hvordan vi hver især, i vores forskellige roller i bygge- og anlægsbranchen, kan bidrage til en stærk sikkerhedskultur.

Fra brugte biler til nye byggerier

Jeg vil i dette indlæg fortælle, hvordan jeg ad en lang omvej og flere tilfældigheder endte med et arbejde, jeg ikke kunne forestille mig at være foruden. Forhåbentlig kan jeg med denne fortælling inspirere et ungt menneske eller to, der måske har svært ved at finde deres vej gennem uddannelsessystemet.

Jeg vil gerne kende svaret – og forstå det

Det var lidt af et tilfælde, at jeg havnede inden for anlæg, men jeg er rigtig glad for det. Og senest er jeg kommet på et virkelig spændende projekt, Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, der spænder over mange discipliner.

Stolt håndværk og attraktive skoler vil tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne

Erhvervsskolerne bør være eksempler på stolt håndværk. De skal give deres elever gode rammer og de bedste redskaber til at uddanne sig og blive de bedste håndværkere de kan blive – byggebranchen har brug for dem.

Vis omtanke for den biologiske mangfoldighed

Der er et ordsprog, der siger, at en sommerfugls vingeslag kan forårsage en orkan. Det bruges ofte som en metafor for små ting, der har en uventet stor indvirkning. Når vi taler om biologisk mangfoldighed, er dette ordsprog ofte sandt.

Praktik i bæredygtighedsafdelingen med stejl læringskurve

Et praktikophold kan være både kedeligt, langtrukkent og uambitiøst, men mit praktikforløb i NCC’s bæredygtighedsafdeling er præcis det modsatte. Jeg har fået ansvar, indsigt i store projekter og muligheden for at øge min viden indenfor det bæredygtige byggeri

Lad os fokusere på helheden og tænke tværfagligt

Entreprenør og rådgiver er to helt forskellige roller, der kan lære meget af hinanden og løfte byggebranchen, hvis vi lærer at sætte os i hinandens sted.

Vi udvikler fremtidens ledere

I mit job som øverste ansvarlig for HR i Danmark, Norge og Finland, er det mit privilegium at arbejde med Medarbejdere, der udvikler sig hver dag og bidrager til, at NCC når målene.