Mød vores medarbejdere på bloggen

NCC's blog

På vores blog sætter vi fokus på mange forskellige sider af bygge- og anlægsbranchen. Vi ser indad og kigger ud. Vi skriver om alt det, vi brænder for; nybyggeri, renovering, anlæg, digitalisering, grøn omstilling, uddannelse og det gode arbejds- og kontorliv.

Grundighed og grænseflader

Byggeriet er i konstant udvikling, og sådan skal det helst blive ved med at være. Nu er turen kommet til træ, og det er glædeligt at opleve for en forhenværende tømrer som mig.

Fra praktikant og studentermedhjælper til fuldtidsansat

Min rejse hos NCC tog sin begyndelse med et spændende praktikforløb i Byggeri Øst, hvor jeg efterfølgende fortsatte som studentermedhjælper. Efter at have afsluttet min uddannelse blev jeg tilbudt fastansættelse i Engineering.

Der dufter fantastisk i træbyggeri

Som arkitekt har jeg gennem mange år haft fokus på at mindske klimaaftrykket fra byggeri. Man kan ikke bygge uden at udlede CO2, men man kan gøre mange ting for at begrænse udledningen. Blandt gennem beslutninger om materialevalg.

Vedligeholdelse af vores veje: En vigtig investering for både økonomien og klimaet

Den seneste tids mediedækning har sat fokus på den alarmerende tilstand på vores veje – en bekymring, der ikke kan ignoreres. Med stigende trafik og presserende klimaudfordringer er det på tide, at vejene får mere opmærksomhed.

Tjuhu! Begejstrede undervisere giver ny viden, inspiration og energi!

Maestro Flavio var fløjet ind fra Milano, og svenske Louise Palmstierna blæste os bagover med sine begejstrede udbrud ”Tjuhu!”, mens hun i røde træsko underviste os i præsentationsteknik.

Jagten på det gyldne snit mellem pris og grønne ambitioner

Jeg er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, hvilket betyder, at jeg har nogle praktiske erfaringer med at bygge i træ. Selv om det var i mindre skala, og det efterhånden er mange år siden, så giver den erfaring mening og værdi nu.

En lang rejse mod mere dansk træbyggeri

Træ er et spændende byggemateriale med stort potentiale. I Danmark bliver det af mange opfattet som nyt, selvom det jo tidligere har været almindeligt brugt og snarere er et materiale, som vi har glemt, fordi vi har vænnet os til at bygge i stål og beton.

Træ og beton skal spille hinanden bedre

En tur til Paris for at lære om træbyggeri blev en øjenåbner for mig i forhold mit syn på ”nye” byggematerialer, ligesom det også blev et vendepunkt i forhold til vores arbejde med træ i NCC.

I renovering bliver man konstant udfordret

I dag arbejder jeg som entrepriseleder i NCC’s renoveringsenhed, og det er jeg rigtig glad for. Jeg synes, jeg har været heldig, selv om det har været en vej med forhindringer. Jeg har gået i skole i rigtig mange år, fordi jeg også har skulle lære nye sprog undervejs.

Det fedeste ved renovering er at se forandringen

Jeg synes, det er meget givende at være med til at give en masse lærlinge chancen for at vise deres værd og give dem muligheden for at udvikle sig. Vi har brug for flere håndværkere, også dem der kan renovere og modernisere ældre bygninger.