NCCs blog

Her diskuterer vi emner som byggeri, fremtidens kontor, bæredygtighed, infrastruktur, studerende og den levende by. Vi tænker videre end vejen, svømmehallen, kontoret og broen, som vi bygger. Vi vil inspirere og skabe dialog med dig, som læser med. Nedenfor er de 10 seneste blogindlæg. Velkommen!

Undgå fysisk nedslidning – varier din arbejdsstilling

Vores krop skal holde hele livet. Det er derfor vigtigt, at vi passer godt på den – også når vi er på arbejde.

Mulighederne virker nærmest uendelige

Da jeg fik min studenterhue på tilbage i 2002 var der intet der tydede på at jeg skulle ende i byggeriet. Men da jeg som nyklækket student stod og ikke vidste hvad jeg skulle give mig til, observerede jeg min bedste ven arbejde som elektriker.

Design til foranderlighed – klimatilpasset byggeri 2/2

Klimaforandringerne vil udfordre os gennem ekstreme vejrforhold - storme, vandstigninger, hedebølger mv . Alt sammen forhold, der vil påvirke det beregningsgrundlag, som vi i dag projekterer ud fra.

Design til foranderlighed – Klimatilpasset byggeri 1/2

Selv hvis den samlede udledning af drivhusgasser blev stoppet i morgen, ville vi stadig stå over for en lang række alvorlige udfordringer. Klimaforskningen stiller ikke længere spørgsmål ved OM vi vil se en forandring – i stedet er spørgsmålet HVORDAN klimaforandringerne vil påvirke os

Digital DGNB-certificering er seneste skridt på rejsen

Som det første byggeprojekt i Danmark vil DGNB-certificeringen af det renoverede og ombyggede hotel på Strandgade 7 blive gennemført digitalt

Du kan langt mere end du tror!

Jeg begyndte som praktikant i NCC og arbejder nu som projektleder. Det gamle udtryk ”hvor der er vilje, er der vej” kommer virkelig til sin ret i virksomheden. Praktikken lærer dig, at du er i stand til meget mere end du lige går og tror, og det er helt sikkert med til at rykke ambitionsniveauet i vejret

Vi skal holde liv i samtalen om vores arbejdsmiljø

For 11. år i træk holder vi Awareness Day. En dag, hvor vi indstiller arbejdet på alle vores arbejdspladser i den nordiske NCC-koncern for at sætte lidt ekstra fokus på et sikkert arbejdsmiljø.

Nye medarbejdere i NCC bydes velkommen med app og leg i det fri

I NCC har vi fokus på at give vores nye kolleger en god start, så de hurtigt kommer til at føle sig som en del af holdet både fagligt og personligt.

En studenterstilling i NCC medfører et stort ansvar og tid til fordybelse

Jeg startede i praktik i NCC i starten af 2020 ude på Kysthusene og blev efterfølgende tilknyttet som studentermedhjælper på Papirøen. Der følger et rigtigt ansvar med som studentermedhjælper, som jeg tydeligt kan mærke indebærer nogle mere indviklede arbejdsopgaver i forhold til da jeg var i praktik, og så har jeg fået ansvar for at vejlede nogle af vores praktikanter.

Praktikken er et springbræt til fast arbejde

Jeg begyndte i praktik i NCC i starten af året på det store projekt på Papirøen, og jeg arbejder nu som studentermedhjælper på samme projekt. NCC er kendt for at have mange dygtige medarbejdere, som har begyndt deres rejse i virksomheden som praktikanter.