Mød vores medarbejdere på bloggen

NCC's blog

På vores blog sætter vi fokus på mange forskellige sider af bygge- og anlægsbranchen. Vi ser indad og kigger ud. Vi skriver om alt det, vi brænder for; nybyggeri, renovering, anlæg, digitalisering, grøn omstilling, uddannelse og det gode arbejds- og kontorliv.

Jeg vil lave noget, der er stort og besværligt, fordi det er sjovt

Efter en lang karriere i byggebranchen, hvor jeg blandt andet har været på bygherresiden i 20 år, er jeg nu tilbage hos en entreprenør som senior projektchef, og jeg skal i gang med et spændende nyt byggeprojekt, som jeg glæder mig til.

Vi oplever både udfordringer og succeser når vi taler diversitet

Diversitet og inklusion er en dagsorden, som for alvor har fået sin plads i den offentlige debat i de senere år. Det er en dagsorden, der også sin berettigelse i bygge- og anlægsbranchen, hvor vi har nogle åbenlyse udfordringer.

Skal vi have grøn omstilling, skal vi bruge råstoffer

Uden en national råstofplan kommer Danmark ikke i mål med sin grønne omstilling og ender med at importere råstoffer fra udlandet med markant stigning i CO2 udledningerne til følge.

Jeg prøver at forstå alle led af sten, sand og grus

Det er aldrig for sent at skifte spor i sit liv. Jeg har en baggrund fra Københavns Universitet og har arbejdet som laborant i 18 år, primært med fokus på fødevarer og undervisning inden for råvareanalyse, biokemi og produktudvikling med proteiners funktionalitet i fokus.

Ligestillingsdebatten er stadig vigtig

I dag er det d. 8. marts 2024. Den 8. marts er som bekendt også kendt som kvindernes kampdag. For mig er det altid en god anledning til at reflektere over status på køn og ligestilling – både i min egen branche, men for så vidt også generelt.

Ni år i NCC – og jeg har ikke kedet mig en eneste dag

Selv om jeg nok ikke gik den helt lige vej til byggeledelse, så føler jeg, at jeg er landet på den rette hylde i entreprenørbranchen.

Grundighed og grænseflader

Byggeriet er i konstant udvikling, og sådan skal det helst blive ved med at være. Nu er turen kommet til træ, og det er glædeligt at opleve for en forhenværende tømrer som mig.

Fra praktikant og studentermedhjælper til fuldtidsansat

Min rejse hos NCC tog sin begyndelse med et spændende praktikforløb i Byggeri Øst, hvor jeg efterfølgende fortsatte som studentermedhjælper. Efter at have afsluttet min uddannelse blev jeg tilbudt fastansættelse i Engineering.

Der dufter fantastisk i træbyggeri

Som arkitekt har jeg gennem mange år haft fokus på at mindske klimaaftrykket fra byggeri. Man kan ikke bygge uden at udlede CO2, men man kan gøre mange ting for at begrænse udledningen. Blandt gennem beslutninger om materialevalg.

Vedligeholdelse af vores veje: En vigtig investering for både økonomien og klimaet

Den seneste tids mediedækning har sat fokus på den alarmerende tilstand på vores veje – en bekymring, der ikke kan ignoreres. Med stigende trafik og presserende klimaudfordringer er det på tide, at vejene får mere opmærksomhed.