NCCs blog

Her diskuterer vi emner som byggeri, fremtidens kontor, bæredygtighed, infrastruktur, studerende og den levende by. Vi tænker videre end vejen, svømmehallen, kontoret og broen, som vi bygger. Vi vil inspirere og skabe dialog med dig, som læser med. Nedenfor er de 10 seneste blogindlæg. Velkommen!

Ret sejt at være med i vores Young Advisory Board

Når du er i den tidlige fase af din karriere, har du måske ikke en decideret plan for, hvor du skal hen i fremtiden, især i en stor virksomhed, som opererer i forskellige lande. Jeg har i hvert fald ikke.

Endnu en våd vinter – Vi har brug for flere klimaveje!

Solen har været en sjælden gæst i Danmark de seneste vintermåneder. I stedet har vejret budt på skybrud, timevis af silende regn og oversvømmede marker, veje og pladser. Løsningerne på håndtering af regnvand i fremtiden er for længst udviklet og ligger lige for næsen af kommunerne.

Vores vilje til at vinde driver os fremad

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at reflektere. Men jeg har en god anledning nu, hvor jeg netop har rundet ét år som direktør for NCC Building i Jylland/Fyn og her dækker både byggeri og renovering.

Vejen som arbejdsplads – med livet som indsats

Vores kolleger der arbejder ud på vejene oplevere oftere og oftere, at bilister ignorerer skilte, der skal få dem til at sænke farten ved vejarbejde. Den høje hastighed og hensynsløse kørsel for vores vejarbejdere til at frygte for deres liv.

Design til genopførelse

Som led i NCC’s bæredygtige indkøbsstrategi stiller vi krav til vores leverandører i vores rammeaftaler – vi efterspørger blandt andet, at de byggevarer vi køber, kan cirkulere Byggebranchens dobbeltrolle som både medskaber af de globale miljøproblemer og aktør i arbejdet med at finde løsninger på dem kræver, at indsatsen fokuseres på de rigtige steder.

Positive hændelser på byggepladsen skal styrke arbejdsmiljøet

At skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø er en opgave mange virksomheder i byggebranchen bruger store kræfter på hver dag. I denne uge holder hele NCC koncernen Sundheds- og Sikkerhedsuge, og det er en af de årlige aktiviteter i NCC, jeg ser meget frem til.

Bæredygtigt indkøb – afgørende valg

Udviklingen inden for bæredygtigt byggeri betyder, at der i stigende grad vil blive behov for at kunne dokumentere byggevarers miljø- og sundhedspåvirkning. Dels i forhold til certificering af bæredygtigt byggeri, dels fordi flere bygherrer begynder at stille krav til transparens og sporbarhed af de byggevarer, der indgår i deres byggerier.

VR-briller føjer en helt ny dimension til kundefeedback

Virtual Reality fører dig ind i en helt anden verden. Når du drejer hovedet, følger billedet med, og du ser omgivelserne fra et helt nyt perspektiv. NCC har brugt Virtual Reality til at give slutbrugere et indblik i deres planer og forskellige modeller.

Sådan bidrager NCC til FN’s verdensmål

Verdens ledere har vedtaget 17 mål og 169 delmål, som har til formål at imødegå de mest presserende sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer inden år 2030. NCC hilser dagsordenen velkommen og kan se, at vi er på rette vej, når vi taler om vores tilbud, men også, at dagsordenens mål kan give os en ide […]

Kontorets betydning for dine medarbejderes trivsel

Har du nogensinde tænkt over, hvad kontoret betyder for dine medarbejderes trivsel og effektivitet? Og hvilken betydning det har for din bundlinje? Hos NCC Property Development er vores fokus at udvikle kontorhuse, som mennesker kan trives i.