Det er vigtigt for mig at gøre en forskel for andre

Mød Kenneth Lykke Ohlsøe – En passioneret asfaltformand og en sand ildsjæl. Sammen med kollegerne fra NCC Asfalt har han startet et pilotprojekt op, der skal hjælpe unge mennesker med faglige udfordringer til at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

En del af vores DNA i NCC er at påtage os et socialt ansvar i de områder, vi arbejder i. Vi har derfor tradition for at uddanne medarbejdere til branchen via praktikanter og lærlinge. Det supplerer vi med ekstra initiativer for målgrupper, som har et sværere udgangspunkt end de fleste, blandt andet i form af initiativer som Asfaltskolen i danske fængsler, Jobskolen for flygtninge og Byggepladsen for udsatte unge.

Kenneth Lykke Ohlsøe er en af de medarbejdere i NCC, som har gået en ekstra mil for at støtte op om tiltag, der kan give succesoplevelser for unge mennesker, der har lidt nederlag i folkeskolen.

”Jeg har altid følt et ansvar for at hjælpe unge i samfundet, som har haft det svært i skolen. Det kan være en kæmpe udfordring at komme godt videre efter 9. klasse, hvis man har svært ved det faglige og derfor ikke tror, man dur til noget”, siger Kenneth Lykke Ohlsøe, Asfaltformand i NCC Industry, Asfalt.

Kenneth Lykke Ohlsøe, NCC Industry, Asfalt
Kenneth Lykke Ohlsøe, Formand i NCC Industry, Asfalt