Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC skal drive byggepladsen på BørneRiget fra byggestart til aflevering

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt. Og netop byggepladsledelse er noget NCC’s Civil Engineering enhed har stor erfaring med, og som nu kommer i brug på BørnetRigets byggeplads

NCC lægger klimavenlig asfalt på Fynske Motorvej

NCC’s asfaltmaskiner er netop rullet ud på den udbyggede del af Fynske Motorvej for at lægge kilometervis af klimavenlig asfalt. Den særlige type asfalt skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra vejene og dermed bidrage til en grønnere infrastruktur.

NCC vinder renovering af 144 boliger i Aalborg for ALABU BOLIG

Boligerne fra 1968 i bebyggelsen afdeling 18 skal renoveres fra inderst til yderst. Ordren er på 117 mio. kr. ekskl. moms.

NCC’s nye fræser har danmarkspremiere

Nyeste skud på stammen i NCC’s fræsermaskinpark er lidt af en ener. Faktisk den første af sin slags i Danmark. Med topmoderne udstyr leverer den nye maskine banevis af præcision, minimerer brændstofforbruget og gør arbejdet mere effektivt.

NCC sælger Road Services Danmark till Mutares

NCC sælger Road Services Danmark til investeringsselskabet Mutares, der er børsnoteret i Tyskland (Frankfurt Stock Exchange: MUX), og som tidligere har købt Road Services i Sverige og Finland. Handlen forventes at få en beskeden positiv indflydelse på resultat og cash-flow.