Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC udvikler og sælger to projekter i Skejby, Aarhus til PensionDanmark

NCC og PensionDanmark har underskrevet købsaftale om et Company House® og et hotel i et af Aarhus’ mest attraktive erhvervsområder. 

NCC sætter rekord i genbrug af asfalt

Med et skærpet fokus på genbrug af asfalt bliver 2017 NCC’s bedste ’genbrugsår’ nogensinde. En stigning på mere end 10 procent asfaltgenbrug i forhold til sidste år betyder, at målet er indfriet og rekorden slået med flere længder.

NCC åbner nyt geoteknisk laboratorium

NCC udvider sortimentet af laboratorieydelser og åbner derfor op for et nyt geoteknisk laboratorium. Det sker i forbindelse med udliciteringen af Vejdirektoratets laboratorium, hvor NCC blev udpeget som vinder af en treårig rammeaftale.

Farvet asfalt giver nye arkitektoniske muligheder

Asfalt behøver ikke altid at være sort og ensformigt. NCC sætter nu kulør på bybilledet og udvider ’asfalt-palletten’ med flere farver. Det åbner op for nye arkitektoniske muligheder og kan bidrage som en effektiv løsning til at fremme trafiksikkerheden.

NCC vil genanvende 70 procent af affald i 2020

NCC skruer op for ambitionerne for bæredygtighed. I 2020 skal 70 procent af alt produceret affald på entreprenørens byggepladser genanvendes. Hovedparten skal ske gennem frasortering af træ.

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark