Regler og vilkår

Hytterne og lejlighederne udlejes gennem NCC’s personalstiftelse. Stiftelsen har til formål at fremme rekreation og fritid for medarbejdere hos NCC AB og de helejede selskaber, som indgår i NCC-koncernen.

Booking og e-mailadresse

Booking af hytter sker direkte i NCC Benefits. Svenske ansatte gør det selv, mens bookinger vedrørende danske ansatte og pensionister administreres af hytteadministratoren.

Der kræves en e-mailadresse for at kunne booke og modtage bekræftelse på gennemført booking.

Du kan selv booke én svensk hytte/lejlighed pr. sæson. Parallelt kan du også booke en lejlighed i Spanien.

Afbestilling

Afbestilling kan ske indtil 6 uger før ankomstdato. Svenske ansatte gør det direkte i NCC Benefits. Danske ansatte samt pensionister kan afbestille via e-mail til Personalstiftelsen.

Afbud/afbestillinger senere end 6 uger før ankomstdato, skal sendes i en e-mail til Personalstiftelsen.

  • Ved afbestillinger uden gyldig grund i perioden 3-6 uger før ankomstdato debiteres halvdelen af lejen for den afbestilte uge.
  • Ved afbestillinger uden gyldig grund senere end 3 uger før ankomstdato debiteres hele lejen for den afbestilte uge.
  • Gyldig grund, f.eks. sygdom, som kan dokumenteres med lægeerklæring. I disse tilfælde kræves ingen betaling.

Udgifter

Markedsprisen og gebyret for leje af en lejlighed eller hytte, er fastsat af det lokale marked og varierer dermed fra sæson til sæson. Ud over dette gælder reglerne for personalegoder, se herunder.

Pris/uge samt værdien af personalegodet/uge kan ses under "Prisliste".

Regler for personalegoder

Personalegodet i form af adgang til at leje hytter og lejligheder er kun tilgængelig i det omfang, din egen arbejdsgivers afsætning giver plads til.

Siden 2002 er lejeugerne blevet beskattet som personalegoder, dvs. at det er forskellen mellem NCC’s pris og markedsprisen, der beskattes.

I vintersæsonen gælder beskatningen af personalegoder for samtlige fjeldhytter og lejligheder. Ferieboligerne i Torekov, Skåne og lejlighederne i Spanien beskattes som personalegoder hele året.

Betaling

Sker ved lønfradrag, bortset fra ansatte i Danmark og NCC-pensionister, der i stedet modtager en faktura.