NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Skal det mon være kontoret eller byggepladsen – eller begge dele?

Det er ikke alle steder, man kan få det bedste af flere verdener – det har jeg dog fået, først som praktikant i projektledelsen og senere som studentermedhjælper i byggeledelsen af Kontorværket i Valby.

Kolleger, fleksibilitet og tillid fra ledelsen skaber en god arbejdsplads

Jeg havde en studiekammerat, der havde været i praktik i NCC’s renoveringsenhed, og da jeg stod med tilbud fra flere virksomheder, var det ham der sagde ”Tag NCC” – og det fortrød jeg ikke.

Efterbehandling af grusgrave fremmer biodiversitet

Modsat manges forventning har vi i råstofbranchen i mange år arbejdet målrettet med at fremme biodiversiteten i flere af landets graveområder. Den store indsats, der ligger bag, kan for nogen være svær at få øje på, fordi de naturtyper der giver de bedste forudsætninger for et mangfoldigt plante- og dyreliv, ikke altid ligner den ”pæne” version af opdyrket natur.

Jeg vil være hvor det sker på byggepladsen

Jeg studerer bygningsdesign med specialisering i energi og indeklima på Aarhus Universitet, og da det blev tid til at søge praktikplads, var der mange af mine studiekammerater der valgte at søge hos rådgivende ingeniører.

Arbejdet under knæhøjde er overraskende, udfordrende og spændende

Efter at jeg er begyndt at arbejde med forsyning og anlæg under jordoverfladen, har det overrasket mig, hvor spændende og udfordrende opgaver, der findes inden for forsyning

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark