NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Grundighed og grænseflader

Byggeriet er i konstant udvikling, og sådan skal det helst blive ved med at være. Nu er turen kommet til træ, og det er glædeligt at opleve for en forhenværende tømrer som mig.

Fra praktikant og studentermedhjælper til fuldtidsansat

Min rejse hos NCC tog sin begyndelse med et spændende praktikforløb i Byggeri Øst, hvor jeg efterfølgende fortsatte som studentermedhjælper. Efter at have afsluttet min uddannelse blev jeg tilbudt fastansættelse i Engineering.

Der dufter fantastisk i træbyggeri

Som arkitekt har jeg gennem mange år haft fokus på at mindske klimaaftrykket fra byggeri. Man kan ikke bygge uden at udlede CO2, men man kan gøre mange ting for at begrænse udledningen. Blandt gennem beslutninger om materialevalg.

Vedligeholdelse af vores veje: En vigtig investering for både økonomien og klimaet

Den seneste tids mediedækning har sat fokus på den alarmerende tilstand på vores veje – en bekymring, der ikke kan ignoreres. Med stigende trafik og presserende klimaudfordringer er det på tide, at vejene får mere opmærksomhed.

Tjuhu! Begejstrede undervisere giver ny viden, inspiration og energi!

Maestro Flavio var fløjet ind fra Milano, og svenske Louise Palmstierna blæste os bagover med sine begejstrede udbrud ”Tjuhu!”, mens hun i røde træsko underviste os i præsentationsteknik.