NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Tre års konstant udvikling – og mulighederne er nærmest uendelige

Jeg begyndte min rejse i NCC som praktikant i efteråret 2017, hvor jeg blev koblet til den store, komplekse renovering af Falkoner Centret på Frederiksberg. Der gik ikke længe før jeg fandt ud af, hvor meget faglig støtte, der er at hente, og hvilket fantastisk sammenhold der er i virksomheden

Den rette adfærd skal sikre, at vi når vores mål og ruste os til en fremtid i konstant forandring

Hvordan forbereder man en virksomhed på fremtiden? En fremtid som man ikke ved, hvad bringer? For os i NCC er der ingen tvivl om, at det handler om at dyrke vores kompetencer både i bredden og dybden – og om at skabe en kultur, hvor hver enkelt medarbejder tager ansvar og bidrager til vores fælles succes.

Springet fra rådgiver til entreprenør – et valg jeg ikke har fortrudt

Som rådgivende ingeniør sad jeg ofte bag skærmen og lavede den næsten samme beregning om og om igen, med mindre justeringer af materialeparametre. I den rolle er man ofte distanceret for det reelle arbejde på byggepladsen, og mangler virkelig en forståelse for, om et projekt er bygbart.

Medarbejderne er det vigtigste vi har i NCC – og vi skal passe på hinanden

En byggesag er som et kæmpestort puslespil, hvor alle brikker skal falde på plads, og hvor svære opgaver løses med et hold af dygtige kolleger. Jord- og betonfaget har ikke det ry, som det spændende fag fortjener, og vi har brug for at tiltrække nye skarpe hoveder til det

Bag ethvert vundet projekt står et grundigt og flittigt tilbudshold

Har du mon tænkt på, at der bag hvert et byggeprojekt gemmer sig et grundigt tilbudsarbejde? Uden succes i tilbudsafdelingen ville vi ikke have alle de spændende projekter, som vi i dag – og i de kommende år – skal renovere og bygge i NCC.

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark