NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Hvorfor skal praktikanter være en del af vores forretning?

Fordi praktikanter kommer med friske øjne, undersøgende spørgsmål, og fordi vi alle sammen har en pligt til at give vores viden videre!

Når betonernes specialtropper rykker ud

I NCC Råhus og Beton gemmer der sig en helt særlig specialafdeling bestående af diamantskærere. Vi udfører en særlig form for ”snedker”-arbejde, nemlig boring og skæring i beton.

Jeg får lov til at kickstarte vores projekter, inden de overhovedet eksisterer

Projektering er en kompleks opgave, og den har stor betydning for, hvordan vores projekter kommer til at se ud. Derfor er det sjovt at kunne pege på en bygning og sige: ”Den har jeg været med til at skabe”.

Vores forskelligheder er en af grundene til det gode samarbejde

Jeg valgte at tage min praktik i NCC, da jeg havde hørt, det var et sted med gode forhold for praktikanter. Det var vigtigt for mig, at jeg kom ind et sted, hvor de havde prøvet at have praktikanter før, og at jeg ikke ville komme til at stå på sidelinjen og kigge på.

Praktikken er vigtig forberedelse til livet i byggebranchen 2 / 2 – Praktik hos entreprenøren burde være et krav – hvorfor?

En af de vigtigste pointer, og en ”stikpille”, som jeg åbner hvert semesters undervisning med, det er, at du som bygningsingeniør eller konstruktør skal have 100 dage som entreprenør som en del af din uddannelse.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark