NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Datadrevet energiledelse fremmer grøn omstilling

Vi har længe arbejdet med data og ressourceforbrug på vores byggepladser, fordi vi skal vide, hvordan byggeprocessen påvirker byggeriets samlede klimapåvirkning, hvis vi skal nedbringe den påvirkning.

Min vej fra studentermedhjælper til HR-konsulent

Som nyuddannet i mit første HR-job er jeg faldet for entreprenørbranchen, fordi jeg møder mange forskellige specialister, der alle bidrager til opbygningen og udviklingen af vores samfund.

Vi bygger smartere med digitale værktøjer

Digitale løsninger til byggebranchen bliver stadigt flere, og mens det til at begynde med især handlede om værktøjer til brug i designfasen, findes der i dag digitale hjælpemidler til alle led i værdikæden og alle faggrupper.

Vi har brug for klimakriterier i asfaltudbud

I Norge har staten reduceret CO2-udledningen på asfalt med 25 procent – på kun to år. De har simpelthen indført klimakriterier i asfaltudbud for at realisere deres miljø- og klimaambitioner. Det kan vi lade os inspirere af i Danmark!

For at få flere faglærte skal vi tænke nyt og ændre holdninger – og sende flere penge

Sammen med Jens Hjarsbech, cheføkonom i Axcelfuture, Rikke Christoffersen, direktør på Aalborg Handelsskole, Lars Bregnehøj, direktør på Syddansk Erhvervsskole, og Morten Emborg, direktør på TEC, kom vi for nylig med et indspark i debatten om behovet for flere faglærte.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark