NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Jeg vil gerne kende svaret – og forstå det

Det var lidt af et tilfælde, at jeg havnede inden for anlæg, men jeg er rigtig glad for det. Og senest er jeg kommet på et virkelig spændende projekt, Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, der spænder over mange discipliner.

Stolt håndværk og attraktive skoler vil tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne

Erhvervsskolerne bør være eksempler på stolt håndværk. De skal give deres elever gode rammer og de bedste redskaber til at uddanne sig og blive de bedste håndværkere de kan blive – byggebranchen har brug for dem.

Vis omtanke for den biologiske mangfoldighed

Der er et ordsprog, der siger, at en sommerfugls vingeslag kan forårsage en orkan. Det bruges ofte som en metafor for små ting, der har en uventet stor indvirkning. Når vi taler om biologisk mangfoldighed, er dette ordsprog ofte sandt.

Praktik i bæredygtighedsafdelingen med stejl læringskurve

Et praktikophold kan være både kedeligt, langtrukkent og uambitiøst, men mit praktikforløb i NCC’s bæredygtighedsafdeling er præcis det modsatte. Jeg har fået ansvar, indsigt i store projekter og muligheden for at øge min viden indenfor det bæredygtige byggeri

Lad os fokusere på helheden og tænke tværfagligt

Entreprenør og rådgiver er to helt forskellige roller, der kan lære meget af hinanden og løfte byggebranchen, hvis vi lærer at sætte os i hinandens sted.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark