NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Hvorfor bruger vi stadig plastmembraner i vores klimasikringsløsninger?

I en tid, hvor klimaet ændrer sig drastisk, og hvor grøn omstilling er i fokus, kan det undre mig, hvorfor vi stadig anvender traditionelle plastmembraner i vores klimasikringsprojekter. Hos Dantonit har vi valgt en anden vej – en vej, der ikke alene imødekommer de stigende miljøproblemer, men som også bidrager til løsninger af høj kvalitet, og som reducerer miljøpåvirkningen.

Hårdt arbejde med plads til sjov og ballade

Mit navn er Enes Domurcuk, og jeg studerer til diplomingeniør i bygningsdesign på DTU. Jeg er praktikant i NCC’s anlægsenhed, NCC Infrastructure i den afdeling, der hedder Beton og Anlæg.

Jeg vil lave noget, der er stort og besværligt, fordi det er sjovt

Efter en lang karriere i byggebranchen, hvor jeg blandt andet har været på bygherresiden i 20 år, er jeg nu tilbage hos en entreprenør som senior projektchef, og jeg skal i gang med et spændende nyt byggeprojekt, som jeg glæder mig til.

Vi oplever både udfordringer og succeser når vi taler diversitet

Diversitet og inklusion er en dagsorden, som for alvor har fået sin plads i den offentlige debat i de senere år. Det er en dagsorden, der også sin berettigelse i bygge- og anlægsbranchen, hvor vi har nogle åbenlyse udfordringer.

Skal vi have grøn omstilling, skal vi bruge råstoffer

Uden en national råstofplan kommer Danmark ikke i mål med sin grønne omstilling og ender med at importere råstoffer fra udlandet med markant stigning i CO2 udledningerne til følge.