NCC på sociale medier

Nysgerrig på hvad der sker hos os i NCC? Følg os på de sociale medier via links herunder.

Læs det seneste fra NCC: s blog

Unik indsigt i drømmebranchen

Det var naturligt for mig at søge beskæftigelse hos NCC, da de er en af de førende virksomheder inden for byggeri og anlæg i Danmark med spændende og komplekse byggeprojekter. Jeg har altid været fascineret af, hvordan et byggeri tager form, og netop derfor var det oplagt for mig at være her, da NCC appellerer til mine ønsker om at videreudvikle mig inden for det felt.

Pigerne skal selv vælge byggebranchen til

I anledning af Kvindernes Kampdag har vores HR-direktør gjort sig nogle tanker om, hvor langt byggebranchen er kommet i forhold til ligestilling, og hvordan vi kan komme endnu længere.

Større faglig stolthed – refleksioner i kølvandet på DM i Skills

En fejring af håndværket og en anerkendelse af de håndværksmæssige uddannelser og – ikke mindst – et kæmpe stort skulderklap til de dygtige unge mennesker, der stiller op til konkurrencen i deres fag.

Uden tillid og samarbejde kører projekter af sporet

Uden tillid og samarbejde vil byggebranchen fortsat opleve projekter, der går skævt, og som skaber splid og dårlige resultater for alle parter.

Længsel efter virkeligheden

Før jeg begyndte som praktikant, havde jeg nogle forestillinger om, hvordan sådan et forløb ville være. Jeg havde hørt delte meninger fra mine venner - nogle havde haft lærerige og spændende praktikperioder, mens andre var blevet sat til at hente kaffe i fire måneder.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark