NCC Infrastructure

NCC Infrastructure leverer ydelser når det gælder infrastruktur. Vi anlægger, bygger og vedligeholder infrastruktur såsom veje, broer og tunneler.

NCC skaber Danmarks infrastruktur

Overblik og erfaring

Infrastructure opererer ikke kun i Danmark, men også i Sverige, Norge og Finland. Dermed har vi en stabil og stor organisation bag os samt en evne til at skabe overblik i komplicerede og koordineringstunge projekter. Vi har oparbejdet solid viden og erfaring gennem faglig kundskab, teknisk snilde samt udfordrende projekter i løbet af vores lange historie.

Infrastructure er med hele vejen

NCC Infrastructure i Danmark dækker over to områder:

  • Civil Engineering
  • Vejservice

NCC Infrastructure i Danmark består dermed af to separate afdelinger, der tilsammen danner grundlaget for vores arbejde med udbyggelse og vedligeholdelse af infrastrukturen i Danmark. Den ene afdeling er Civil Engineering og den anden er Vejservice.

I Civil Engineering leverer vi komplette infrastrukturprojekter – lige fra design og konstruktion til produktion og service. Vi har specialiseret os i infrastrukturprojekter i alle størrelser – vi er med hele vejen. Dermed varetager vi både de mindre og mellemstore opgaver såvel som de store komplekse beton- og anlægskonstruktioner. Vi mestrer disciplinen at overskue enorme mængder data og skabe de optimale løsninger i store og komplekse infrastrukturprojekter. Her kan vores evner inden for blandt andet koordinering, procesoptimering og tidsstyring også udfolde sig. Vi varetager en bred vifte af opgaver inden for infrastruktur.

Vi har opbygget en stor maskinpark med materiel i mange størrelser og afskygninger. Da vi har så stor kapacitet, er vi i stand til at tilbyde maskinudlejning.

Læs mere om de enkelte ydelser vi tilbyder i Civil Engineering her.

I Vejservice-afdelingen beskæftiger vi os med vedligeholdelse af vejnettet. Vi sikrer sikkerhed, drift og fremkommelighed på de danske veje. Afdelingen kan både levere mindre delydelser såvel som helhedsorienterede totalløsninger.

Læs mere om de enkelte ydelser vi tilbyder i Vejservice-afdelingen her.