NCC Infrastructure

Vi skaber effektive løsninger til fremtidens infrastruktur. Vores ekspertise omfatter veje, jernbaner, broer, forsyning, boring, brolægning, fundering og tekniske anlæg som vandværker og renseanlæg

NCC skaber Danmarks infrastruktur

Overblik og erfaring

Infrastructure opererer ikke kun i Danmark, men også i Sverige, Norge og Finland. Dermed har vi en stabil og stor organisation bag os samt en evne til at skabe overblik i komplicerede og koordineringstunge projekter. Vi har oparbejdet solid viden og erfaring gennem faglig kundskab, teknisk snilde samt udfordrende projekter i løbet af vores lange historie.

Infrastructure er med hele vejen

Vi leverer komplette infrastrukturprojekter – lige fra design og konstruktion til produktion og service. Vi har specialiseret os i infrastrukturprojekter i alle størrelser – vi er med hele vejen. Dermed varetager vi både de mindre og mellemstore opgaver såvel som de store komplekse beton- og anlægskonstruktioner.

Vi mestrer disciplinen at overskue enorme mængder data og skabe de optimale løsninger i store og komplekse infrastrukturprojekter. Her kan vores evner inden for blandt andet koordinering, procesoptimering og tidsstyring også udfolde sig. Vi varetager en bred vifte af opgaver inden for infrastruktur.

Vi har opbygget en stor maskinpark med materiel i mange størrelser og afskygninger. Da vi har så stor kapacitet, er vi i stand til at tilbyde maskinudlejning.

Læs mere om de enkelte ydelser vi tilbyder i Civil Engineering her.

Hercules Fundering – Alt begynder med en god grund

Hercules Fundering er en del af NCC Infrastructure og arbejder med fundering til alle typer projekter – fra byggeri og anlægsarbejder til havneprojekter. Vi hjælper med planlægning og udførelse, og vi kan også bidrage med projektering af byggegruber og grundvandssænkning. Gennem en tæt dialog og professionel rådgivning sikrer vi den bedste løsning til dit projekt.
Læs mere på hercules.dk