Teknik

NCC Teknik har specialiserede kompetencer indenfor CTS, El, Belysning, IT- og sikringsanlæg, VVS, Kloak, Ventilation og Køling.

Vi dækker den fulde pakke fra projektering og udførelse til service – og driftsopgaver indenfor privat og offentligt byggeri. Vi har mange års byggepladserfaring og leverer også entrepriseledelse. De seneste år har vi arbejdet med at nedbringe energiforbruget i bygninger.

“Vi vil gerne hjælpe vores kunder frem mod 2050, hvor målet er et CO2-neutralt energisystem med udfasning af fossile brændstoffer.”

- Dennis Nielsen, Direktør, NCC Energirenovering

El-installation

Vi hjælper dig med at sikre, at du får det projekt du forventer – til en konkurrencedygtig pris. Vi har 20 års erfaring fra byggeplads med projekt- og ressourcestyring, og vi er specialister i komplekse anlæg og løsninger, som matcher dine specifikke behov.
Læs mere om el-installationer her.

NCC's teknik-skakt

Skakten, der samler alle installationer ét sted er NCC’s innovative bud på en optimering af din byggeproces. Vi tilpasser installationsskakten til det individuelle projekt og leverer den til byggepladsen i færdige moduler. Den er både egnet til etagebyggeri og ved renovering af eksisterende ejendomme.
Læs mere om NCC's Teknik-skakt her.

NCC ESCO

Vi varetager alle faser i et ESCO samarbejde og giver dig fuld besparelsesgaranti for de tiltag, du udfører. NCC er godkendt ESCO- virksomhed, og vi har oparbejdet en solid erfaring på området gennem samarbejder med både offentlige og private bygherrer.
Læs mere om ESCO her.

NCC installations projektering

Vi projekterer tekniske installationer ud fra ét kriterium: Bygbarhed. Det sparer dig tid og penge under udførelsen. Vi har erfarne folk indenfor samtlige installationsfag, og kan hjælpe dig med projektering af alle former for projekter – også i terræn. Vi er specialister i energirammeberegninger.
Læs mere om installations projektering her.

Dennis Nielsen (5)
Dennis Nielsen

Direktør, NCC Building

Miljøcertificering

Vi ønsker at mindske miljøpåvirkninger fra vores egen produktion og tilbyde vores kunder løsninger, der bidrager til et lavt energiforbrug. NCC er ISO 14001:2004-certificeret indenfor miljøledelse.


Arbejdsmiljøcertificering

Vi styrker det forebyggende arbejdsmiljø-arbejde for at minimere risici og reducere arbejdsskader og arbejdsbetingede lidelser. NCC er OHSAS 18001:2008-certificeret inden for arbejdsmiljøledelse.

Kvalitetscertificering

Vi vægter kundetilfredsheden, arbejdsglæden hos de ansatte og den løbende forbedring af produkter, processer og ydelser. NCC er ISO 9001:2008-certificeret indenfor kvalitetsstyring og energimærkning af bygninger.