Projektudvikling fra NCC

Hos NCC Property Development arbejder vi hårdt for at skabe projekter, der giver virksomheder og mennesker de bedste rammer til hverdagen.

At udvikle en ejendom kan være en udfordrende og kompleks proces, og derfor drager vi stor fordel af at være forankret i et af Nordens største entreprenørfirmaer. Vi har kompetencerne, der kræves for at være med hele vejen - fra køb af grund og udvikling af koncept - lige til opførelsen og udlejningen.

Vi køber grunde og ejendomme, hvor der er mulighed for at udvikle moderne kontorer, hoteller eller boliger. Vi tager højde for de seneste trends og behov i markedet for at designe og bygge ejendomme, der passer til vores investorer og lejeres krav.

DGNB certificerede projekter 

NCC er frontløber, når det handler om DGNB-certificeret kontorbyggeri. Vi har en omfattende viden om energieffektivitet, og vi kan tilbyde kontorer og boliger, der lever op til alle krav for at kunne opnå certificeringsniveauerne DGNB Guld, BREEAM Outstanding og Svanemærket.

Vi har en bred palette af produkter til boligbyggeri med lavt energiforbrug, materialestrategi og effektive processer, som sætter os i stand til at leve op til vores kunders meget forskellige krav og behov.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores projekter og investeringsmuligheder, eller hvis du søger kontorlokaler.