Sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen

Hos NCC har vi en nulvision for arbejdsulykker, og vi arbejder løbende på at skabe forbedringer, som kan gøre vores arbejdspladser sundere og sikrere.

Alle, der arbejder for eller samarbejder med eller leverer varer eller tjenester til NCC, skal kunne gøre det sikkert og risikofrit. Vi ønsker at skabe arbejdspladser og produkter, der er så sikre og trygge som muligt for vores medarbejdere, indlejede arbejdere, leverandører, kunder og andre interessenter.

Det er ledere og arbejdsmiljøkonsulenter, der har ansvaret for at iværksætte tiltag, som forbedrer arbejdsmiljøet, men hver enkelt medarbejder skal være opmærksom på og overholde de gældende regler og politikker og bidrage aktivt til at forbedre arbejdsmiljøet. Hos NCC sætter vi også pris på en sund balance mellem arbejde og fritid og gør en aktiv indsats for at hjælpe vores medarbejdere med at opnå dette.

Tag vare på hinanden. Tænk fremad. Sig fra. NCC stræber efter at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø, hvor medarbejderne passer på hinanden. Alle skal komme sikkert hjem – hver dag. Vil du vide mere? Du kan læse NCC’s arbejdsmiljøpolitik på ncc.dk/arbejdsmiljoe