Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC bidrager til forsyningssikkerheden i hovedstaden

Gennem det seneste år har NCC udlagt kilometervis – og tonsvis – af nye kabler for Energinet. Den første strækning er afsluttet, og nummer to forventes afsluttet i løbet af efteråret, mens en tredje sættes i gang slut august

NCC åbner ny grusgrav i Tjæreby ved Roskilde

Den nye grusgrav skal bidrage med råmaterialer til fremtidige bygge- og anlægsprojekter.

Karen Blixen Plads skaber nyt liv mellem bygningerne på KU’s Søndre Campus

De studerende og medarbejderne på Københavns Universitet og brugerne af Det Kongelige Bibliotek på Amager har fået et smukt nyt byrum med torv, grønne områder og cykelparkering

NCC afleverer Odenses nye vartegn

Odense har fået nyt vartegn med en bygning på 17 etager med kombineret bolig og erhverv centralt på den tidligere Thomas B. Thriges Gade. Her står TBT Tower som et symbol på, at Odense by nu atter samles

NCC skal bygge Nordsjællands nye supersygehus

Region Hovedstaden har valgt NCC til at bygge Nyt Hospital Nordsjælland. Det er det sidste af de store supersygehuse, der skal opføres i Danmark. NCC og Nyt Hospital Nordsjælland skal nu udforme detaljerne og planlægger at underskrive kontrakten i fjerde kvartal.

Det sker i NCC

Skønheden Sigrid på 110 tons skal hjælpe med at skybrudssikre hovedstaden

Kæmpeboremaskinen "Sigrid" på 110 tons skal nu i gang med at bore anden halvdel af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, som skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser ved skybrud. Onsdag blev hun døbt, og efter nytår begynder hun sin vigtige, underjordiske rejse.

NCC's app gør bestilling af asfaltarbejde nemt og effektivt

NCC's brugervenlige app CPOT (Concrete and Pavement Order Tool) forenkler processen med at bestille asfaltarbejde og reparationer på vejnettet. Den digitale service er skræddersyet til at forbedre effektiviteten og minimere administrativt besvær.

Grusgravens forvandling: Fra udgravning til blomstrende naturparadis

I et inspirerende samarbejde mellem NCC Råstoffer og I/S Hedeland er Reerslev Grusgrav i Roskilde blevet forvandlet til et blomstrende naturparadis. Her er principperne om at give mere tilbage til naturen end det, der tages, blevet ført ud i livet.

NCC sætter gang i nyt, stort kabelprojekt

NCC’s anlægsenhed har vundet deres første kabelprojekt i Vestdanmark. Projektet er afgørende for at sikre vedvarende energiforsyning.

Refleksdag: Synlighed og sikkerhed i mørket

I dag markerer vi årets Refleksdag. Med vintertiden kommer mørket, og det er nu, vi skal sætte fokus på synlighed på vores udendørs arbejdspladser.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email