NCC har renoveret og ombygget det karakteristiske Ørkenfortet på Christianshavn for ATP Ejendomme. Kontorbygningen er genopstået som femstjernet hotel, NH Collection Copenhagen.

NCC Building Nordics

NCC Building Nordics udfører komplekse byggerier og renoveringsprojekter for både offentlige og private kunder i Danmark, Finland og Norge.

Building opererer i hele Norden gennem to forretningsområder. NCC Building Sweden opererer på det svenske marked, og NCC Building Nordics betjener det danske, finske og norske marked.

NCC Building Nordics opfører primært boliger og kontorer, men bygger også offentlige bygninger, som skoler, hospitaler og idrætshaller, samt erhvervsbyggeri, som forretninger og lagerbygninger.

Renovering af boliger og kontorer udgør et stadigt vigtigere marked. Der er et stort behov for renovering af bygninger fra 1960’erne og 70’erne, og NCC er en vigtig aktør på det marked.

NCC Building Nordics udnytter sine betydelige kompetencer inden for bæredygtighed, digitalisering og velfungerende kundesamarbejder til at udvikle projekter sammen med kunderne tidligt i processen.

Palle Bjerre Rasmussen

Direktør, Landechef NCC Danmark, NCC Building Nordics

NCC Building Øst
NCC Building Øst

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg

Telefon: +45 39 10 39 10
NCC Building Vest
NCC Building Vest

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V

Telefon: +45 86 75 43 00