NCC Property Development

Projektudvikling af fremtidens moderne, ansvarlige erhvervsejendomme og erhvervslokaler, hvor mennesker og virksomheder trives og udvikler sig

I NCC Property Development er vores kerneydelse projektudvikling. Når vi udvikler en ny erhvervsejendom eller et kontorhus er det med fokus på beliggenhed, grønt indeklima, indretning, medarbejdernes trivsel, parkering, brugervenlige faciliteter og alt det, der skal til for at virksomheden får de bedst mulige rammer.

Vi er en af de førende aktører inden for projektudvikling i Norden, som omfatter alt fra idé og køb af grund til realisering og salg af den færdige ejendom. Vores fundament er solidt qua vores mange projekter og mange års erfaring. 

Vi udvikler byggeri til en bred vifte af virksomheder og sikrer altid gennem et tæt samarbejde og dialog med vores lejere, at vi er en professionel og attraktiv projektudvikler at arbejde sammen med. Vi udvikler individuelt tilpasset byggeri, der opfylder virksomhedernes krav til repræsentative rammer samt medarbejdernes ønske om et inspirerende og fleksibelt arbejdsmiljø - uanset om der er tale om et domicil eller et lejemål i et af vores populære Company Houses®.

Samtidig fokuserer vi på at tilgodese investorernes ønske om ansvarligt byggeri og ejendomme, der giver sikre og stabile afkast over tid.

Godt og sundt arbejdsmiljø er en selvfølge

Alle vores kontorhuse er som minimum DGNB Guld-certificerede. Det er den danske byggebranches kvalitetsstempel for byggeri. Det sikrer f.eks. de mest energieffektive og sunde lokaler med fokus på lys-, lyd- og luftkvalitet. Alt sammen til glæde for jeres medarbejdere.