VDC

Anvendelsen af ’Virtual Design & Construction’ (VDC) og ’Virtual Reality’ (VR) gør NCC til en ledende entreprenør inden for digitalisering og digital byggeri.

Hvorfor VDC?

VDC giver alle projektets parter langt bedre indsigt i byggeriet end hidtil, og VDC tilbyder dermed, såvel vores kunder som vores samarbejdspartnere, et væsentligt forbedret grundlag for at træffe vigtige beslutninger om byggeriets design.

Det helt grundlæggende i VDC er at alle projektets deltagere har adgang til den rette information på det rette tidspunkt. Det betyder opdateret information i realtid, hvilket gør os bedre til at forstå kundernes behov, og hvad der skal til for at realisere deres ønsker.

Hvad er VDC?

Samarbejde (Collaboration): Hvordan vi arbejder sammen med vores samarbejdspartnere på projekter, fx gennem anvendelse af NCC Projektstudie.

BIM (Building Information Modeling): Hvordan vi skaber og anvender information vha. digitale værktøjer, fx (4D) tidsplan visualisering, hulkoordinering, kollisionskontrol, mængdeudtræk m.fl.

Processer (Processes): Hvordan vi understøtter arbejdet inden for vores kerneområder som design-, produktion- og leverandørprocesser.

Målinger (Metrics): Hvordan vi måler værdien af vores indsatser.

Læs mere om hvordan NCC arbejder med VDC

vdc_square-72dpi

“Med mere end 160 projekter, der anvender VDC til styring af byggefasen, er NCC ledende totalentreprenør på verdensplan, når det gælder udbredt implementering af VDC til forbedringer i opførelsen at bygge- og infrastruktur projekter”

- Professor Martin Fischer, Stanford University, 2014

CASGUL
Casper Gullach

VDC Chef, NCC Building