VDC

Anvendelsen af ’Virtual Design & Construction’ (VDC) fra start til slut på både små og store projekter gør NCC til en ledende entreprenør inden for digitalisering og digital byggeri.

Hvorfor VDC?

VDC giver alle projektets parter langt bedre indsigt i byggeriet end hidtil, og VDC tilbyder dermed, såvel vores kunder som vores samarbejdspartnere, et væsentligt forbedret grundlag for at træffe vigtige beslutninger om byggeriets design.

Det helt grundlæggende i VDC er at alle projektets deltagere har adgang til den rette information på det rette tidspunkt. Det betyder opdateret information i realtid, hvilket gør os bedre til at forstå kundernes behov, og hvad der skal til for at realisere deres ønsker.

Hvad er VDC?

Samarbejde (Collaboration): Hvordan vi arbejder sammen med vores samarbejdspartnere på projekter, fx gennem anvendelse af NCC Projektstudie.

BIM (Building Information Modeling): Hvordan vi skaber og anvender information vha. digitale værktøjer, fx (4D) tidsplan visualisering, hulkoordinering, kollisionskontrol, mængdeudtræk m.fl.

Processer (Processes): Hvordan vi understøtter arbejdet inden for vores kerneområder som design-, produktion- og leverandørprocesser.

Målinger (Metrics): Hvordan vi måler værdien af vores indsatser.

Læs mere om hvordan NCC arbejder med VDC

vdc_square-72dpi