Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC skal bygge endnu et Kysthus i Hellerup for Danica

Det tredje Kysthus indeholder 38 nye boliger og bliver bygget i forlængelse af Tuborg Strandengs Kysthus I og Kysthus II, som NCC er i gang med at bygge for Danica. Kysthus III har samme skulpturelle udtryk og med fascinerende udsigt over Øresund og København. Ordresummen på det nye byggeri er på 384 mio. danske kr.

Jakobsen & Blindkilde bygger lejligheder i Viborg

De 30 lejligheder bygges ud til Vesterbrogade og Dalbergsgade centralt i byen og tæller både et-, to- og tre-værelses boliger.

NCC har sat gang i nedrivningen på Lerchesgade i Odense

NCC har i samarbejde med P. Olesen, startet nedrivningen af den eksisterende bygning på byggegrunden på Lerchesgade i Odense. Fremover skal grunden ved havnen huse Bygningsstyrelsen i et kontorknudepunkt med bærende konstruktioner af træ som en af de første af slagsen i Danmark.

NCC har indgået kontrakt på kompletteringsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC og Region Hovedstaden har indgået kontrakt på kompletteringsentreprisen, der bringer Nyt Hospital Nordsjælland ind i første del af tredje fase. Den samlede tillægskontrakt er på 669 mio. kr.

Hercules spænder musklerne med ny multimaskine

Den er tung, den er stærk, og så kan den ombygges alt efter, hvilken opgave, den skal udføre. Hercules Fundering udvider endnu en gang maskinparken. Denne gang med det nyeste skrig fra Liebherr – En LRB 23 på 90 tons.