Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC ruller rød asfaltløber ud ved RAGNAROCK i Roskilde

Asfalt behøver ikke altid at være sort. I disse dage lægges en særlig rød asfalt foran rockmuseet i Roskilde. Asfalten skal give nyt liv til den eksisterende røde løber ved ankomstarealet og kickstarte besøgsoplevelsen for museets gæster.

NCC lægger CO\2\-reducerende asfalt på Holbækmotorvejen

NCC har kørt asfaltmaskinerne ud på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup for at lægge banevis af KVS (kendt som klimavenlig asfalt). Den særlige type asfalt er den eneste af sin slags i hele verden. Den skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra trafikken og dermed bidrage til en grønnere infrastruktur.

100 kilometermester i spuling af højspændingskabler

Spuling som metode til udlægning af højspændingskabler er ikke nogen ny teknik, men den fortsætter med at bevise sit værd i kombination med brugen af styret underboring. Ikke mindst i bymæssige områder giver metoden god mening

NCC afleverer 50 enestående lejligheder lige ud til Øresund

Tæt på Københavns centrum og med panoramaudsigt til Sverige står lejlighederne nu klar til beboerne. De er bygget i tre blokke på 12, seks og fire etager og boligerne svinger fra 163 til 288 kvadratmeter.

NCC har påbegyndt facadearbejdet på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC er nu for alvor i gang med lukningsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland, som blandt andet omfatter facadearbejde, hvor en væsentlig del af facadebeklædningen skal bygges i træmateriale.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark