Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC styrker Jakobsen & Blindkilde

Jakobsen & Blindkildes forretning for tekniske anlæg, egenproduktion og naturgenopretning lægges sammen med NCC’s Civil forretning i Vestdanmark med Jakobsen & Blindkilde som fortsættende navn. Byggeaktiviteterne i firmaet lægges ind under NCC Byggeri Vest.

By & Havn indgår aftale med Hercules Fundering om renovering af Langelinie

Langeliniekajen i København skal have en gennemgribende renovering for 157 mio. danske kr., og til opgaven har By & Havn skrevet kontrakt med Hercules Fundering/NCC. Arbejdet løber fra efteråret 2022 og frem til december 2024.

Jakobsen & Blindkilde skal i samarbejde med Verdo bygge ny fjernvarmecentral i Skive

Skive Fjernvarme udvider sit forsyningsområde og tilbyder yderligere 2.000 kunder fjernvarme. Til at dække det øgede varmebehov etableres der en ny flisfyret fjernvarmecentral i den vestlige del af byen. Byggeriet starter i juni og det samlede projekt forventes afleveret i foråret 2024.

NCC ruller rød asfaltløber ud ved RAGNAROCK i Roskilde

Asfalt behøver ikke altid at være sort. I disse dage lægges en særlig rød asfalt foran rockmuseet i Roskilde. Asfalten skal give nyt liv til den eksisterende røde løber ved ankomstarealet og kickstarte besøgsoplevelsen for museets gæster.

NCC lægger CO\2\-reducerende asfalt på Holbækmotorvejen

NCC har kørt asfaltmaskinerne ud på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup for at lægge banevis af KVS (kendt som klimavenlig asfalt). Den særlige type asfalt er den eneste af sin slags i hele verden. Den skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra trafikken og dermed bidrage til en grønnere infrastruktur.