Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC vinder renovering af 144 boliger i Aalborg for ALABU BOLIG

Boligerne fra 1968 i bebyggelsen afdeling 18 skal renoveres fra inderst til yderst. Ordren er på 117 mio. kr. ekskl. moms.

NCC’s nye fræser har danmarkspremiere

Nyeste skud på stammen i NCC’s fræsermaskinpark er lidt af en ener. Faktisk den første af sin slags i Danmark. Med topmoderne udstyr leverer den nye maskine banevis af præcision, minimerer brændstofforbruget og gør arbejdet mere effektivt.

NCC sælger Road Services Danmark till Mutares

NCC sælger Road Services Danmark til investeringsselskabet Mutares, der er børsnoteret i Tyskland (Frankfurt Stock Exchange: MUX), og som tidligere har købt Road Services i Sverige og Finland. Handlen forventes at få en beskeden positiv indflydelse på resultat og cash-flow.

NCC er halvvejs med ny kontorbygning på Frederiks Plads i Aarhus

De sidste elementer er sat på den 12 etagers høje bygning, og råhusarbejdet er dermed afsluttet. I slutningen af året kan Nordea og KPMG flytte ind i højhuset i en af Aarhus’ nye centrale bydele. 

’Arbejdsmiljø TO GO’ skal skærpe dialogen om sikkerhed i NCC

Det tager kun en kop kaffe at få styr på dagen. Det er kernen i NCC’s seneste tiltag inden for arbejdsmiljø, som skydes i gang under virksomhedens årlige sundheds- og sikkerhedsuge

Det sker i NCC

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Sol, sommer og sort asfalt: Derfor er vi i vejen

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, og det er der en helt særlig grund til.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email