Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC Road Services står nu får renhold af Vesterbro og Brønshøj-Husum med assistance fra City Container

NCC Road Services har overtaget opgaven med at holde Vesterbro og Brønshøj/Husum ren. Kontrakten med Københavns Kommune løber fire år med mulighed for forlængelse og indebærer renhold alle ugens syv dage, 365 dage om året.

NCC starter på Helsingørs nye genbrugsplads

Genanvendelse af ressourcer og direkte genbrug er hovedtema på byens kommende genbrugsplads, som NCC er totalentreprenør på. Den skal stå færdig i juni 2022.

NCC vinder renovering af Holbergshaven i Fredericia

Beboerne i de 84 rækkehus-boliger fra 1955 kan se frem til næsten nye boliger, når deres bebyggelse og fælleshus i de kommende to år renoveres fra A-Z.

Asfaltsæsonen står i klimaets tegn hos NCC

Asfaltsæsonen er skudt i gang, og hos NCC er medarbejderne trukket i arbejdstøjet for at bidrage med klimavenlige løsninger til den danske infrastruktur.

Salg af NCC Road Service til Arkil gennemføres ikke

I juli 2020 indgik NCC en aftale med Arkil A/S om at sælge Road Service forretningen. Salget var betinget af godkendelse fra Konkurrencestyrelsen og indeholdt en mulighed for at trække sig, hvis betingelserne ikke var opfyldt inden en vis periode. Arkil har nu besluttet at bruge den mulighed

Det sker i NCC

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Sol, sommer og sort asfalt: Derfor er vi i vejen

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, og det er der en helt særlig grund til.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email