Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC bidrager til forsyningssikkerheden i hovedstaden

Gennem det seneste år har NCC udlagt kilometervis – og tonsvis – af nye kabler for Energinet. Den første strækning er afsluttet, og nummer to forventes afsluttet i løbet af efteråret, mens en tredje sættes i gang slut august

NCC åbner ny grusgrav i Tjæreby ved Roskilde

Den nye grusgrav skal bidrage med råmaterialer til fremtidige bygge- og anlægsprojekter.

Karen Blixen Plads skaber nyt liv mellem bygningerne på KU’s Søndre Campus

De studerende og medarbejderne på Københavns Universitet og brugerne af Det Kongelige Bibliotek på Amager har fået et smukt nyt byrum med torv, grønne områder og cykelparkering

NCC afleverer Odenses nye vartegn

Odense har fået nyt vartegn med en bygning på 17 etager med kombineret bolig og erhverv centralt på den tidligere Thomas B. Thriges Gade. Her står TBT Tower som et symbol på, at Odense by nu atter samles

NCC skal bygge Nordsjællands nye supersygehus

Region Hovedstaden har valgt NCC til at bygge Nyt Hospital Nordsjælland. Det er det sidste af de store supersygehuse, der skal opføres i Danmark. NCC og Nyt Hospital Nordsjælland skal nu udforme detaljerne og planlægger at underskrive kontrakten i fjerde kvartal.

Det sker i NCC

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Sol, sommer og sort asfalt: Derfor er vi i vejen

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, og det er der en helt særlig grund til.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark

+4526152127 Send email